Kadın istihdamında lider

Kadın istihdamında lider

Kadın istihdamında lider

Çalışma ve iş kurumu zonguldak il müdürü gönül demirsu, iş ve meslek danışmanı ilksen irem yıldırım ile birlikte 8 mart dünya kadınlar günü nedeniyle en fazla kadın istihdam eden işyerlerinden biri olan çaydeğirmeni ve çaycuma’da faaliyet gösteren ramada danışmanlık tekstil  işyerini ziyaret etti.

         Toplam 430 çalışandan 313’ü kadın olan işyerinde çalışma ve iş kurumu il müdürlüğü tarafından aynı gün itibariyle 31’i kadın olmak üzere  toplam 44 kişilik işbaşı eğitim programı kapsamında 6 aylık sözleşme imzalandı. iş kurumu zonguldak il müdürlüğünce işbaşı eğitim programı kapsamında sözleşme imzalanan kadınların program bitimi sonrası da tamamının istihdam sözü alındı.

         Ayrıca 8 mart dünya kadınlar günü nedeniyle işveren ve işkur tarafından çalışan tüm kadınlara karanfil hediye edildi.

         Demirsu; “  öncelikle tüm şehit ve gazi anneleri ve eşlerinin, ilimizin ekonomik durumuna katkı sağlamak üzere her türlü riski göze alarak yerin yüzlerce metre altına inerek çalışan madencilerimizi dualarla uğurlayan eş ve annelerimizin, çalışan emekçi kadınlarımızın ve cennet ayakları altına serilen tüm kadınlarımızın 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyorum.” dedi.

         Ramada danışmanlık tekstil  işyerinde çalışan tüm kadınlar da zonguldak işkurumu gönül demirsu’ nun  8 mart dünya kadınlar gününü kutladı.   

   

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER