Kalınlığını metre ile ölçeceğim!

Kalınlığını metre ile ölçeceğim!

Kalınlığını metre ile ölçeceğim!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Metin Soyda, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni sisteme girişini ve yerel seçim sürecini değerlendirdi. Yerel seçim sürecine yönelik açıklamalar yapan Başkan Soydaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e ise sert sözlerle yüklendi.
Acılık’ta yapılan asfalt çalışmalarının 4 aydır devam ettiğinin altını çizen MHP İl başkanı metin Soydaş, Acılık’ta kazınan bölgeleri incelediklerini ve bazı bölgelerde 3 cm bazı bölgeler ise 5 cm kazıma yapıldığını bu doğrultuda dökülecek asfaltın kalınlığını metre ile ölçeceğini belirtti. 20 ton asfalt döküp 60 ton dökülmüş gibi göstermenin önüne geçeceklerine dikkat çeken Soydaş, “MHP olarak takipçisi olacağız” dedi.
MHP’li Soydaş ayrıca Zonguldak’ta CHP Belediyeciliğinin bitme noktasına geldiğini ve Gazipaşa’nın kokudan geçilmediğine dikkat çekti. Soydaş açıklamasında, “Gazipaşa Caddesini görüyoruz. Lağım kokusu, pis kokular çarşıyı kaplamış. Halk burnunu tutarak geziyor. Misafirim geldiğinde utanıyoruz artık. Belediye başkanı buradan geçmiyor mu? Akdemir’i Gazipaşa caddesinde yürümeye davet ediyorum. Artık gaz maskesi ile mi gelir onu bilemem tabi” dedi.


“DENETLEYECEĞİZ”
Yeni oluşturulan kabinenin 2023 hedeflerine ulaşmak için uygun kabine olduğuna dikkat çeken Başkan Soydaş, “Yeni açıklanan kabine 2023 hedeflerine yönelik bir kabine olarak dikkat çekmektedir. MHP olarak yasama görevimizi yerine getireceğiz. Milletimiz denge ile denetleme görevini MHP’ye vermiştir. Şunun bilinmesini isterim ki yönetimin her zerresinde var olacağımızı belirtmek isterim. Zonguldak’ta da bu denetleme görevini MHP olarak seçim sürecinde verilen sözlerin yerine getirilmesi için kullanacağız. Ne söz verildiyse hepsinin takipçisi olacağız” dedi.
“AKDEMİR SEÇİM YATIRIMI YAPIYOR”
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e sert sözler ile yüklenen MHP’li Soydaş, “Yerel yönetimlere baktığımız zaman Zonguldak’ta yıllardan bu yana gelen bir CHP zihniyeti mevcut. Manzara ortada diyecek bir şey yok. Çaydamar’da yolunu gördünüz. Her yıl yol sökülüp tekrar yapılıyor. MHP olarak belediyeyi aldığımızda o yolu biz yapacağız ve 25 yıl garanti vereceğiz. Sistem yanlış. Dün itibariyle Ontemmuz rampası ve Acılık caddesinde incelemelerde bulunduk. Burada baktığınız zaman asfaltı kesmişler. Ama kimi yerde 3 cm kimi yerde 5 cm. şimdi bunun takipçisi olacağız. Asfalt dökülmeye başladığı zaman yanımıza görevli arkadaşlarımızı alıp metre ile dökülen asfalt kalınlığını ölçeceğim. Kaç metre yola kaç cm kalınlığında asfalt döktüğünü ortaya çıkaracağım. Bu işte bir şaibe var. 20 ton asfalt döküpte 60 ton asfalt döktük diyemeyecekler yani. Bazı yerde sıfır geçmiş. Hiç kazıma yok. Harcanacak paranın boşa gideceğini söylüyorum. Bu sene dökülecek asfaltı kar yağdığı zaman göreceğiz. Akdemir asfaltı 4 aydır bekletiyor. Gördüğümüz kadarıyla bu seçim yatırımı. Şuanda Ontemmuz rampasında arabalar patinaj çekiyor. Zor çıkıyor. Ben dün çıkarken araba önümde kaldı” ifadelerini kullandı.
“AKDEMİR GAZ MASKESİ İLE GELSİN”

Gazipaşa caddesinde kötü kokuların olduğuna dikkat çeken ve Başkan Akdemir’i caddeye davet eden Soydaş, “Zonguldak’ta CHP belediyeciliği iflas etmiştir. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ki Gazipaşa Caddesini görüyoruz. Lağım kokusu, pis kokular çarşıyı kaplamış. Halk burnunu tutarak geziyor. Misafirim geldiğinde utanıyoruz artık. Belediye başkanı buradan geçmiyor mu? Akdemir’i Gazipaşa caddesinde yürümeye davet ediyorum. Halkın içine karışırsa ne olduğu görür. Artık gaz maskesi ile mi gelir onu bilemem tabi” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER