Kamu Sen'den, hayırlı olsun ziyareti

Kamu Sen’den, hayırlı olsun ziyareti

Kamu Sen'den, hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Kozlu İlçe Müftüsü Metin Aykut’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Haber-Sen Şube Başkanı Necmettin Bebek, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Halil Korkmaz, Türk Büro-Sen yönetim kurulu üyeleri Kamil Bayrak, Levent Karanfil, Alaattin Korkmaz, Türk Diyanet Vakıf -Sen şubesi yönetim kurulu üyesi Durmuş Alaca ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Kozlu Temsilcisi Enes Ünlü hazır bulundular.
Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Bacıoğlu İlçe Müftülüğü’nde yaptığı konuşmasında, “Bizleri kabulünüz ve nazik karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün Kozlu ilçe Müftülüğünde görev yapan arkadaşlarımızı ziyaret ederek sendikal gelişmeler hakkında bilgi verdik. Öncelikle hizmet binanızın hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Kurumsal sıkıntılar, sendikal gelişmeler ve Kozlu ilçemiz ile ilgili istişarede bulunmak üzere sizi de ziyaret etmiş bulunuyoruz. Yoğun temponuzda bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
Kozlu ilçe Müftüsü Metin Aykut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Kamu-Sen’in duruşu ve söylemleriyle kamuoyunda saygın bir yeri olduğunu ifade etti.
Yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Müftü Metin Aykut, Kozlu pazaryerine Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapılmasını istediği Külliye Camii projesi hakkında da kısa bir sunum yaptı.
Daha sonra Bacıoğlu ve Korkmaz Türk Diyanet Vakıf-Sen in 2018 yılı takvimini Müftü Metin Aykut’a takdim ettiler .

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER