Kamuoyuna

Kamuoyuna

Kamuoyuna

Zonguldak’ta günlük yayın yapan Pusula Gazetesi sahibi Ali Rıza Tığ’a yönelik saldırı olayının ardından tarafıma yönelik yazdığı “Korkma Yasin Adalete Teslim Ol” başlıklı yazıda asılsız iddialar yer almaktadır.

Sürekli olarak, gazetesinde ve haber sitesinde, kurumuma ve ortağı bulunduğum şirketlere yönelik karalama haberleri yaparak, ticari kariyerimle oynayan Ali Rıza Tığ’ın amacının ne olduğunu anlayabilmiş değilim.

Şahsımla ilgili “Kasıtlı” haberler yaparak, Zonguldak ve Ereğli kamuoyunda ekonomik baskı altında tutulmama neden olacak yazılarının ardı arkası kesilmediği, ilgili gazetelerin ve sitesinin incelendiğinde görülecektir.

Son yaşanan olayla ilgili Pusula internet sitesinde yer alan görüntülerden de anlaşılacağı gibi, evime giderken manavdan alış veriş yaptığım görülmekte olup, saldırı ile hiçbir ilgimin olmadığı anlaşılacaktır.

Karadeniz Ereğli’de CEO’su bulunduğum Gündem 67 Gazetesi’ni aldığımdan bugüne sürekli olarak kışkırtıcı, aile şerefime yönelik haberler kamuoyunca bilinmektedir.

Ali Rıza Tığ’la ilgili, yasal yollar çerçevesinde mücadele ettiğim malumdur.

Ayrıca, kamuoyu nezdinde sürekli olarak yalan haberlerle şahsımı ve kurumlarımı baskı altında tutmaya çalışan Ali Rıza Tığ’ın son haberinden sonra da dava açacağımın bilinmesini istiyorum.

Zamanında sahibi bulunduğu televizyonu satın almamız için şahsıma defalarca aracılar gönderen Ali Rıza Tığ’a verdiğimiz olumsuz yanıt neticesinde, şirketlerimizi hedef alan saldırılara başlamış ve bununda ardı arkası kesilmemiştir. Televizyonunu bize satmak isterken gösterdiği olumlu çabalar, biz almak istemeyince bir anda aksi yöne dönmüştür.

Beni kendisine saldırı ile itham ettiği görüntülerde ise,  yol üzerindeki bir manavdan alışveriş yaptığımız sırada karşılaştığımız ve malum şahsı gördüğümde ona sadece gülerek karşılık verdiğim izlendiğinde açıkça görülmektedir.

Psikolojisinin zaten bozuk olduğu ortada olan şahsın, kendisine saldırdığım iddiaları ile üzerime olmayan bir suçu yıkma çabasının da boşa çıkacağı bilincinde olarak, kendisini şiddetle kınıyorum.

Öte yandan yasalara her zaman saygılı biri olarak, bu olay ardından tarafımdan istenecek her tür bilgiyi vermeye hazır olduğumun bilinmesini ister, Zonguldak kamuoyuna saygılar sunarım...

Yasin Hamzaçebi

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 11:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nevzat ozdemir klimaci
Nevzat ozdemir klimaci - 7 yıl Önce

Abi seni bilen biliyor endiselenme.meyve veren agac taslanir icin rahat olsun

ferhat
ferhat - 7 yıl Önce

yasın abım sen işini bilirsin.herkez işine baksın herkez.benım abım kraldır.kral

lütfü
lütfü - 7 yıl Önce

abi bırak o pisliği,,it ürür kervan yürür..dik durman bırılerıne batıyor abım bnm batıyor.

fatih
fatih - 7 yıl Önce

yasın abi havlasın dursun lar havlasınlar..abı senın yanında bız ekmek yiyoruz ..varmı yanında çalışan 200 kişi miskinin..

MURAT
MURAT - 7 yıl Önce

YASIN BEY ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN SEN UYMA OYLELERINE ZONGULDAK SENIDE BILIR ONUDA SAKIN OLUN DURMAK YOK YOLA DEVAM

mrv
mrv - 7 yıl Önce

Asil azmaz, bal kokmaz; kokarsa yağ kokar, onunda aslı ayrandır o yuzden solencek pek bi söz yok allah yolunuzu ve bahtınızı acık eylesin

atilla
atilla - 7 yıl Önce

psikolojide şizofreni ve yansıtma diye bır bulgu vardır sanırım ali rıza tığ bu bulgulara yakalanmıs hasan tosundan destek alabılır en ıyı hekımlere yonlendırır sonucta sağlık bu

Tuncay
Tuncay - 7 yıl Önce

Alirıza Yasin[xt]in nerede saklandığı belli değil diyo.yasin Hamzaçebi adam gibi ofisinden yazılı açıklama yapıyo.al burdan yak.komiksin alirıza komik


SIRADAKİ HABER