Kamyonetin lastiği fırladı 2'si çocuk 3 yaralı

Kamyonetin lastiği fırladı2’si çocuk 3 yaralı

Kamyonetin lastiği fırladı 2'si çocuk 3 yaralı

Zonguldakta dört kişilik ailenin bulunduğu kamyonet, kontrolden çıkarak yol kenarındaki kanala devrildi. Sürücü baba kazadan yara almadan kurtulurken, eşi ve iki çocuğu ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Zonguldak-Ankara karayolunun 9. kilometresinde meydana geldi. Ersin A. (35) idaresindeki 67 NL 179 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarındaki kanala devrilen kamyonette bulunan Ersin A., eşi Havva A. (33), çocukları Furkan (4) ve Berkan A. (3) diğer sürücülerin yardımıyla araçtan çıkartıldı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Furkan A., bir yakınının kucağında kardeşi Berkan A. ise aynı kazada yaralanan annesi Havva A.nın kucağında hastaneye getirildi. Furkan A., sağlık ekiplerince hastaneye getirildi. Kazadan yaralı kurtulan Havva A., kucağındaki Berkan ile sedyeyle acil servise kaldırıldı.
Baba Ersin A. ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralı anne ve çocuklarının Atatürk Devlet Hastanesindeki tedavisi sürerken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER