Kapıcı, öğrencilere başarılar diledi

Kapıcı, öğrencilere başarılar diledi

Kapıcı, öğrencilere başarılar diledi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 100 bin öğrenciye karne verdiklerini belirten İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, üniversite sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi. Kapıcı yaptığı açıklamada; “2018-2019 eğitim öğretim yılı bugün itibari ile sona erdi. Zonguldak’ta 100 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

7 bin Öğretmenimiz de öğrenciler ile birlikte tatile girmiş durumdadır. Çocuklarımızın bazılarının karnelerinde kırıklar olabilir. Velilerimiz sakın bu konuda çocuklarımızı tedirgin etmesinler. Öğrencilerimiz yaz tatili boyunca eğlenecekler ve kafalarını da dağıtacaklar. Kendi öz benliklerini geliştirecekler.  Karneleri nde sayfa olan çocuklarımız bol bol kitap okusunlar.

Karnesinde zayıf olmayan Öğrencilerimiz ise daha gayretli bir şekilde bir sonraki eğitime hazırlanacaklar. Yarın itibari ile Türkiye genelinde ve Zonguldak’ta üniversite sınavı yapılacak. Üniversite sınavı Zonguldak’ta 26 okulda yapılacak. Üniversite sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. İnşallah istedikleri bölümü kazanırlar. Çocuklara eğitim veren okul müdürleri ve öğretmenleri çok teşekkür ediyorum” dedi.



 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER