Kapucu, virüse karşı savaşı nasıl kazandı?

Kapucu, virüse karşı savaşı nasıl kazandı?

Kapucu, virüse karşı savaşı nasıl kazandı?

Zonguldak’ın sevilen isimlerinden Yaşar Kapucu corona virüsü yendiğini sosyal medya hesabı üzerinden sevenleri ile paylaştı.

Gazeteci, oyuncu ve doğasever kimliği ile Zonguldaklıların hafızasına kazınmış Yaşar Kapucu 26 gün ev 9 gün hastanede süren 35 günlük corona virüs mücadelesini kazandığını belirterek bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.

Kapucu yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

“Günaydın sevgili dostlar,

26 günlük ev ve 9 günlük hastanede yoğun bir tedavi sorası 2020 yılının lanet pandemik belası koronavirüs(covit-19) sürecinden şimdilik çok şükür kurtuldum. En azından tahliller ve raporlar onu göstermekte. Bu çaresiz süreç içersin de yakın arkadaşlarımı, aileden bireyimi , tanıdık tanımadık arkadaşlarımızı kaybettik. Cenazelerine bile katılmaktan mahrum olduk. Uzaktan dualarla ebediyete uğurlandılar.

Özverili ve olağan dışı şartlarla görevlerini yapmaya çalışan, yaşamlarını kaybeden, iyileşip te tekrar tehlikeli görevlerine devam eden tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

Hastalık süreci içersin de beni telefonla veya mesajla tekrar tekrar arayan halimi soran , ihtiyaçlarımı Gidermek için can atan dostlarım, arkadaşlarım aile bireylerim,hepinize sonsuz teşekkürler.

Hepinize sosyal mesafeden sevgiyle saygıyla , ve saglıkla kalın diyerek sarılıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2020, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER