KAPUZ DURAKLARINDA ÇİN MAFYASI...

KAPUZ DURAKLARINDA ÇİN MAFYASI...

KAPUZ DURAKLARINDA ÇİN MAFYASI...


4 Şubat’ta yapılacak olan Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresinde aday olacağını açıklayan Alaattin Toros iddialı konuştu. Zonguldak’ta birçok sorun yaşandığına dikkat çeken Toros, geçtiimiz aylarda Kapuz Duraklarında yaşanan cinayete ilişkin olarak, “Çin mafyasına geçit yok. Kimse Türkiye Cumhuriyeti’nden büyük değildir” dedi.
“ERDOĞAN BENİM KADAR ADAY YETİŞTİRMEDİ”
Kendi döneminde yönetim kurulunda bulunan iki kişinin başkanlığa aday olduğuna dikkat çeken Başkan adayı Toros, “4 Şubat’ta Şoförler Odası Başkanlık seçimi var. Ben Alaattin Toros olarak şoför arkadaşların yoğun ısrarları üzerine aday oldum. Boşluk olduğunu ve bu boşluğu doldurmamı istediler. Biliyorsunuz benden hariç 3 aday daha var. 2 aday ise benim yönetimimde bulundular. Bu ne kadar verimli bir başkan olduğumu ortaya koyuyor. Demek ki arkamızda insan yetiştirebilmişiz. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan bile benim kadar aday yetiştiremedi. Bu bir hizmet yarışıdır diğer adaylara başarılar diliyorum.” Dedi.
“BEN OLSAM BİNAYI BOŞALTMAZDIM”
Şoförler Odası’na ait dört katlı binanın hakkını arayacağını ifade eden Alaattin Toros, “Benim bir geçmişim var. Yarım kalan hizmetler var. Şoförler Odası 4 katlı binası yıkıldı. Kimse sesini çıkarmadı. Alaattin Toros olarak açık konuşayım. Ben o sırada başkan olsaydım alternatif yer verilemeden o binayı boşaltmazdım. Bugün o bina 500 bin liraya yapılamaz. Benim birinci hedefim o binanın hakkını hukukunu aramaktır. “ şeklinde konuştu.
“DURAKLARI İPTAL EDİLECEK”
Zonguldak’ta araçlara hizmet veren çekiciler ve Kozlu’da ki iki tacari taksi hakkında konuşan Başkan adayı Toros, “Diğer konu kurtarıcılar benim dönemimde bir fiil hizmet veriyordu şoförlerimize. Kaza yapan, arıza yapan araçlardan ücret alınmıyordu. Bakın o kurtarıcıların hiç bir tanesi meydanda yok. Diğer tarftan önemli bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Kozlu’da Sivriler Belediyesi nüfus düştüğü için köye dönüşmüştü. İki tane ticari taksi Kozlu Topbaşı durağına verildi. Yani örnek verecek olursak Batum’dan Hopa’ya ticari taksi verilmiş gibi. Ve bunla ilgili taksici arkadaşların üzerinden büyük şaibeler var. Ben geldiğim taktirde yasa aykırı bir durum varsa kesinlikle o durakları iptal ettireceğim. Ve nerede çalışıyorlarsa oraya gidecekler. “ ifadelerini kullandı.
“MUHARREM ÇOŞKUN YAPTI”
Şoförler Odasına gelen hacizin kendi ile ilgili değil Muharrem Çoşkun ile ilgili olduğuna dikkat çeken Toros, “Zonguldak’ta Şoförler Odasına hacizler geldi. Araçlara haciz konuldu. Fakat benimle ilgili değil. Bu benim yüzümden değil zamanında benim yerime bakan ve TTK ile sözleşme yapan Muharrem Çoşkun yüzündendir. Ben 2005 yılında geldiğim zaman sözleşmenin iptal davası açtım. Ve kazandık. Ama o zaman kadar olan borçları arkadaşlarımız mecburen tahsil etti. “ dedi.
“HUZURSUZLUK VAR”
Beldelerden gelen araçlar ile ilgili düzenleme yapılacağına işaret eden Toros, “Beldelerden Zonguldak’a gelen araçlar Zonguldak Belediye sınırlarına girdiği zaman kesinlikle yolcu alamaz. Ayrıca yasada yine bu araçlar ile ilgili renkleri yeşil olmalıdır diye bir madde var. Ve duraklar arasında bir huzursuzluk var. Bu sorunu çözeceğim. Kavga gürültü olmayacak.” Şeklinde konuştu.
“KAPUZ DURAKLARINA MAFYAYA GEÇİT YOK”
Kapuz dolmuş duraklarına yaşanan ölümlü kavga ile ilgili ciddi bir çıkış yapan Alaattin Toros, “Bilindiği üzere Kapuz dolmuş durağında bir can gitti. Benim karşı çıktığım olayı benden sonra getirdiler. Ve orada bir cinayet işlendi. Duraklardan ben açık ve net söylüyorum devletten güçlü kimse yoktur. Devlet böyle Çin mafyası, çakma mafyalara müsade etmez. Bu devletin Valisi var. Emniyet Müdür var. İnsanlar evlerine huzurlu gidecekler.” Dedi.

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 12:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerçekçi61
Gerçekçi61 - 6 yıl Önce

ARKADAŞLAR BİR YERİ KAÇIRIYORSUNUZ ALAATTİN TOROS ÇİN MAFYASI DİYE KAPUZ DURAGINA DEMEDİ GENELLEME YAPARAK DURAKLARDA KAHYA PARASI DİYE ÇALIŞMADAN HARAÇ TOPLAYAN MAFYA AYAGI TAKILAN KİŞİLERE HİTABEN SÖYLEDİ ONLARDA BELLİ ZATEN

SIRADAKİ HABER