Kar Çaycuma için adres gösterdi!

Kar Çaycuma için adres gösterdi!

Kar Çaycuma için adres gösterdi!

Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kar, yerel seçimlere yönelik çalışmalara devam ettiklerini belirterek, Çaycuma’da Saadet Partisi Belediye Başkan adaylığı hakkında Milletvekili adayı Burak Erol’un ismi geçen adaylar arasında olduğunu belirtti.
Başkan Kar açıklamasında, “Pazar günü parti binamızda il divan kurulumuzu gerçekleştirdik. Bütün ilçelerimiz ile beraber mutat yaptığımız toplantı ile birlikte tüm ilçelerde ki arkadaşlarımız buradaydılar. Geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimlerini ve geçtiğimiz ayı değerlendirdik. Bu ikinci değerlendirme toplantısıydı aslında. Bu toplantı ile beraber yeni bir döneme adım attığımızın işaretini verdik. Gerçek şu ki Türkiye bir seçime gidiyor. Normal şartlar da Ocak ayı seçim takviminin başlayacağı aydı. Bunun için bütün teşkilatlarımızın hazırlanması, adaylarımızın tespit edilmesi, eksik bölgeleri, teşkilat kademelerinin tamamlanarak yeni döneme hazırlanılmasını teşkilatlarımıza önerdik” dedi.
Burak Erol’un Çaycuma Belediyesi için güçlü adaylardan olduğuna dikkat çeken Başkan Kar, “Biz şuan da bu konuda adaylarımızla görüşmeler içerisindeyiz. Tabi adaylarımızdan birisi de Burak Erol’dur. Çaycuma’da diğer ilçelerden daha fazla oy almıştır kendileri. Ama önümüzde farklı adaylarımız da var. Bunları hem teşkilat içerisinde hem teşkilat dışarısında değerlendireceğiz. Hangisi olacak bugünden söylemek zor. En yakın zamanda netleştirip kamuoyunun karşısına çıkacağız” dedi.
“ÜLKE GÜZEL YÖNETİLMİYOR”
24 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan gelişmeleri değerlendiren Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, “Pazar günü parti binamızda il divan kurulumuzu gerçekleştirdik. Bütün ilçelerimiz ile beraber mutat yaptığımız toplantı ile birlikte tüm ilçelerde ki arkadaşlarımız buradaydılar. Geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimlerini ve geçtiğimiz ayı değerlendirdik. Bu ikinci değerlendirme toplantısıydı aslında. Bu toplantı ile beraber yeni bir döneme adım attığımızın işaretini verdik. Gerçek şu ki Türkiye bir seçime gidiyor. Normal şartlar da Ocak ayı seçim takviminin başlayacağı aydı. Bunun için bütün teşkilatlarımızın hazırlanması, adaylarımızın tespit edilmesi, eksik bölgeleri, teşkilat kademelerinin tamamlanarak yeni döneme hazırlanılmasını teşkilatlarımıza önerdik. Tabi şuan da bir seçimi geçirdik. Şu bir gerçek seçimden önce verilen bir söz vardı. Türkiye’de Ak Parti Başkanlığı kazandıktan sonra Türkiye hem ekonomik açıdan hem siyasi açıdan hem diğer sıkıntılar açısından çok rahatlayacağı ifade edilmişti. Verilen sözlerde millet büyük bir rahatlığa kavuşacaktı. Bu sözlerle birlikte oy istendi. Hatta karşısında olanlara “Siz bu gelişmeleri istemiyor musunuz? Siz vatanda haini misiniz?” açıklamaları ile cevap veriliyordu. Seçimden iki ay sonraya geldik. Bu noktada Dolar 6 liranın üzerine çıktı. Zaman zaman 7 liranın bile üzerine çıkan dönemler oldu. Benzin, mazot ise 6,5-7 lira rakamlarını gördü. Simitin fiyatı neredeyse 1,5 lira oldu. Türkiye’de enflasyon kendini göstermiş oldu. Bütün bunlar olmaması gereken durumlardı. Fakat bütün başkanlık ve milletvekili seçimi konusunda insanlara “Türkiye kesinlikle çağ atlayacak. Batı seviyesine ulaşacak. Hatta tüm batı Türkiye’nin bu yükselişinden rahatsız olacak” diye söyleniyordu. Ama geldiğimiz noktada bırakın Türk Lirasının Dolar, Euro, Sterlin’e karşı değer kaybedişini Suriye Lirasına karşı bile değer kaybetti. Türk Lirası dünyada ki tüm ülkelerin para değerlerine karşı değer kaybetmiştir. Yarı yarıya varacak derecede değer kaybına uğramıştır. Bu şunu göstermektedir. Türkiye merkezi hükümet tarafından güzel yönetilmiyor. Türkiye başkanlık seçimi sonrası oluşacak olan kötü göstergeleri önlemek için seçimleri öne aldı. Bugün bu ağır faturayı millet ödemek durumunda kalıyor. Bundan sonra ne olacak?” dedi.  
“YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ”
Yerel seçimlere yönelik çalışmaların devam ettiğini ve hazırlıkların sürdüğüne dikkat çeken SP’li Kar, “Önümüzde yerel seçimler var. Bizim millete dediğimiz şu; kesinlikle seçime kadar yapacağınız tepkiyi seçimde yapın. Seçildikten sonra tepki vermenin bir anlamı yok. Siz seçtiniz, siz yetki verdiniz. Artık yönetime geldiler. Şimdi yerel seçimler var. Bunun için de gördüğümüz şeyleri söylemek istiyoruz. CHP Zonguldak’ta yerel seçimlerde yeteri kadara başarıyı göstermemiştir. Zonguldak Merkez olarak böyledir. Diğer ilçelerde de bir tek buna Çaycuma’yı hariç tutarak söylüyorum. Bazı ilçelerde gelişmeler oldu. Yerel yönetimlerden millet beklemiş olduğu hizmeti alamadılar. Ve biz Zonguldak için her zaman şunu söyledik. Bu güne kadar ortaya çıkmış olan ve milletten oy isteyen teşkilatlar, milletin oyuna talipler olanlar millete verdikleri sözleri tutma erdemini gösteremediler. Şimdi bir seçimin arifesindeyiz. Ve bugüne kadar vermiş olduğu sözlerin tamamını tutmuş olan bir parti olarak söylüyorum. SP geldiği zaman Zonguldak’ı Zonguldak yapacak. Yaşanabilir bir Zonguldak olacak bu kent. Bundan söz milletindir. Tabi seçim sathı başlayınca milletin karşısına çok farklı söylemler çıkacağız. İnşallah bu önümüzde ki dönem seçime en hazırlık parti olacağız. Tüm performansımızı gösterek tüm belediye talip olacağız. Yine seçimin anahtar partisi olacağız. Biz geleceğin milletimize, memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ayrıca tüm hemşehrilerimin geçmiş bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“EROL İÇİN SİNYAL VERDİ”
24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan Burak Erol’un Çaycuma Belediyesi için aday olabileceği sinyalleri veren Başkan Kar, “Biz şuan da bu konuda adaylarımızla görüşmeler içerisindeyiz. Tabi adaylarımızdan birisi de Burak Erol’dur. Çaycuma’da diğer ilçelerden daha fazla oy almıştır kendileri. Ama önümüzde farklı adaylarımız da var. Bunları hem teşkilat içerisinde hem teşkilat dışarısında değerlendireceğiz. Hangisi olacak bugünden söylemek zor. En yakın zamanda netleştirip kamuoyunun karşısına çıkacağız” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2018, 00:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER