Kar yağmasa kuraklık olacaktı

Kar yağmasa kuraklık olacaktı

Kar yağmasa kuraklık olacaktı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak’ta zaman zaman etkili olan kar yağışı ile ilgili belediye ekiplerinin her an teyakkuzda olduğuna dikkat çekti. Cuma günü de kar yağışı beklendiğine dikkat çeken Başkan Akdemir, ekiplerin gece boyunca dönüşümlü olarak çalışacaklarını belirtti.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ayrıca kar yağışını uzun zamandır beklediklerini bu sene olmasa bile bir daha ki sene kar yağmasaydı kuraklık yaşanabileceğine ihtimali olduğuna dikkat çekti.
“KURAKLIK YAŞANABİLİRDİ”
Beklenen kar yağışının geldiği, barajda ki su seviyesinin buna bağlı olduğuna dikkat çeken Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Beklediğimiz kar sonunda geldi. Gerçekten bu kar yağmalıydı. Barajlarımız kar vasıtası ile kapasitesini koruyor. Aslında suyumuzda pek sıkıntı yoktu. Ama 1 sene sonra eğer kuralık böyle giderse sıkıntı çekebiliriz diye düşünüyorduk. Ama sonunda kar yağdı. Bu bizi sevindirdi. Bizler belediye olarak her duruma şuan hazırlıklıyız. Hiçbir sıkıntı olmadan ekiplerimiz gayet güzel şekilde çalışmalarına devam ediyor. Basına olumsuz şekilde yansıyan bir haberde yok. Ekiplerimiz görevlerinin başında. Ayrıca gece boyu da dönüşümlü olarak çalışmalara devam edilecek. Çalışmalarımızı başarı ile sürdürmekteyiz. Biz önlemlerimizi aylar öncesinden zaten almıştık. Aslında Cuma günü içinde kar yağış beklentisi var. Ekiplerimiz görevlerinin başında olacaktır” dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER