Karabük, Zonguldak'tan İyi Çalışıyor

Karabük, Zonguldak’tan İyi Çalışıyor

Karabük, Zonguldak'tan İyi Çalışıyor

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Sadık Kar, ülke gündeminde yaşana ittifak gelişmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. SP olarak referandumdan sebepleri açıklayarak “Hayır” oyu verdiklerini ancak bunun Cumhurbaşlığı seçimlerinde “Hayır” bloğu içinde yer alacakları anlamına gelmediğini belirtti. Zonguldak’ta eskiden Gazipaşa’nın altından tünel açılarak üst tarafın araç trafiğine kapatılacağı yalanı ile Belediye Başkanı olanların, yalan söyleyerek makamları işgal ettiğine dikkat çeken Başkan Kar, “Karabük’te Saadet Belediyeciliğinden sonra üstüne koyarak gitti ve büyüdü. Bugün Karabük Belediyesi, Zonguldak Belediyesi’nden iyi çalışıyor” dedi.
“ALGI OPERASYONU”
Referandumda hayır oyu verdikleri için hayır bloğu içinde yer alacaklarına yönelik algı operasyonu yapıldığına dikkat çeken Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, “Biz referandumda hayır oyu kullandığımızdan dolayı “Hayır” bloğunun yanında gösterdiler. Biz böyle bir bloklaşmanın ve böyle siyaset yapmanın karşısında olan bişr düşünceye sahibiz. Bu insanları bölmek anlamına geliyor. Biz o gün neden hayır dediğimizi sebepleri ile ortaya koymuştuk. Biz o günlerde başkanlık şu şekilde olursa buna varız dedik. Aksi taktirde şimdiki gibi bir başkanlık sistemine hayır diyoruz dedik. Bugün yine gelse yine hayır derdik. O gün biz hayır oyu verirken bunlarla bir araya gelipte hayır oyu verelim demedik. Şimdi böyle bir algı oluşturmaya çalışılıyor. Bizi bir kesimin veya bir kişinin beğenmediği bir tarafa koymaya çalışıyorlar. Zamanla ittifak yapacağımız gruplar olabilir. Ama bu o zamanın şartlarına göre olabilir. Biz gene diyoruz. Kendi belirlemiş olduğumuz başkan adayını mutlaka siyaset sahnesine çıkaracağız. Ve bu adayın kazanması için tüm gücümüzle çalışacağız. Diğer grupların veya siyasi partilerin bu adayı desteklemesi durumunda onlarla ittifak haline girmiş gibi oluruz” dedi.
“KARABÜK, ZONGULDAK’TAN İYİ ÇALIŞIYOR”
Yalan söyleyerek makamları işgal etmeyeceklerinin altını çizen ve Zonguldak’ta geçtiğimiz yıllarda yalan vaatler ile belediye başkanlığının kazanıldığına işaret eden SP’li Kar, “Biz bu güne kadar tüm seçim dönemlerinde seçime katılmama gibi bir durumumuz hiç olmadı. Mutlaka her seçimde aday çıkartırız. Zonguldak yerel yönetimlere aday çıkaracağız. Bu adayı laf olsun diye çıkarmıyoruz. Bu zamana kadar yerel seçimlerde yapılan yanlışları hep ortaya koymuşuzdur. Bu konularda neler yapacağımızı söyleyerek koymuşuzdur ortaya. Bu günlerde siyaset yapan arkadaşlar gibi yalanı hiç bir zaman ortaya koymadık. Yalan konuşmadık. Belki bu sebeple çok ikna edici olmadık. Bu zaman kadar yapamayacağımız vaatlerde bulunmadığımız için çok iddialı olmadık. Birileri zamanında Gazipaşa caddesinin altına tünel açıp trafiği alttan verip üstü yaya trafiğine açacaklardı. Böyle bir iddiası vardı. Bu vaatle beraber belediye başkanlığını aldı. Bu iddia gerçekmiydi? Geldi başkanlık yaptı ama hiç kazma vurmadı. Bu yalanıyla belediye başkanlığını aldı. Bu tür yalanlarla makamları işgal etme isteğimiz yoktur. Biz Karabük’te iktidar olduktan belediyeciliğimizi gösterdikten sonra Karabük büyüdü. Karabük Belediyesi, Zonguldak Belediyesi’nden daha çok çalışıyor” dedi

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER