KARACAN YEREL SEÇİMLERDE DESTEK İSTEDİ..

KARACAN YEREL SEÇİMLERDE DESTEK İSTEDİ..

KARACAN YEREL SEÇİMLERDE DESTEK İSTEDİ..

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan parti binasını ziyaret etti.

Ziyarette, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, il ve ilçe Başkanları, belediye Başkanlığı hazır bulundu.

“CUMHURBAŞKANININ TALİMATI İLE ZONGULDAKTAYIM”

Karacan, parti binasında bir konuşma yaparak şunları söyledi;
“Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Zonguldak geldik. Zonguldak’ta STK’lar, İl başkanımız, oda Başkanlığı, sendika başkanları, dernek başkanlığı, de mahalle Başkanlığı, belediye başkanları ile beraber başbakanımızın Zonguldak gelmeden önce neler yapılabilir boyutunda bir araya geleceğiz. Biz Zonguldak teşkilatlarımızda birlikte olmaya geldik. Zonguldak ne yapabiliriz nasıl hizmet edebiliriz başbakanımız gelmeden önce önemli konuları hassasiyet ile irdeledik. Ben bir kardeşiniz olarak en ufak bir hizmete vesile olursak ne mutludur. Milletvekillerimiz, il başkanımız, kadın kollarımız. Gençlik kollarımız ve tüm başkanlar burada hizmet eden insanlardır. Biz Ankara’dan gelip genel başkan yardımcısı olarak farkındalık yaratmak ve farklı gözle bakmak için buradayız. Biz sizin Ankara’daki sesiniz, gözünüz olmak için buradayız. Gelişimiz güle güle oldu umarım gidişimizde güle güle oluruz. Bu kutlu davada ne kadar hizmet eden varsa hepsinden Allah razı olsun. Türkiye’nin gelişimi için Türkiye’nin bekası için Türkiye’nin istiklal ve istikbal için kim ne yaptıysa hepsinden Allah razı olsun. Tepeden tırnağa herkesten Allah razı olsun. Bu mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz. Siz bu dava uğruna çoluğunuzdan çocuğunuzdan ailenizden feragat ederek ülkenin bekası için dimdik duruyorsunuz. Bu kolay bir şey değildir. Bu herkese nasip olacak bir dava değildir. Siz ne kadar dik durursanız cumhurbaşkanımız Ankara’da ve dünyada o kadar kuvvetli olacaktır. Bu sebeple teşkilatlarımız hiçbir hesabı gözetmeden bu millet için hep beraber yanyana durmalıyız.


“ATALARIMIZ BU VATAN İÇİN CANINI ORTAYA KOYMUŞTUR”

Türkiye’nin geleceği ile ilgili sadece biz değil bizden sonraki kuşaklara da sorumluyuz. Bizim atalarımız kendini düşünmemiş kendi rahatını hiç düşmemiştir. İstiklal savaşında Çanakkale Savaşı’nda hiç böyle bir şey düşünmemişlerdir. Kimse ailem var diye arkasına bakmamıştır. Bu memleket için canını vermişler ve Şehit olmuşlardır. Bunun aynısı 15 Temmuz’da da gerçekleşmiştir. Bayrak ve millet aşkı adına vatandaşlarımız sokaklara dökülerek darbe girişimini engellemişlerdir. İl başkanı kaptanlığında Zonguldak’ta ve teşkilatın desteğiyle Cumhurbaşkanımızın özellikle İslam dünyasındaki liderliği pekiştirmek için öncelikle yerel seçimlerden başlayarak çalışması gerekmektedir.”

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER