Karagüzel, Zaman Gazetesi ile gezerdi!

Karagüzel, Zaman Gazetesi ile gezerdi!

Karagüzel, Zaman Gazetesi ile gezerdi!

CHP’li Belediye Meclis üyesi Gökhan Demir, yerel bir Tv kanalında Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i eleştiren AK Partili Belediye Meclis üyesi Abdullah Karagüzel’e sert sözlerle yüklendi. Yaptığı açıklama ile Ak Partili Karagüzel’e yüklenen CHP’li Demir, “Kendisini köyün delisi olarak görüyor” dedi.
“KARAGÜZEL KURNAZDIR”
Ak Partili Belediye Meclis üyesi Abdullah Karagüzel’e çok sert ifadelerle yüklenen CHP’li Gökhan Demir, “Karagüzel’in tepkisi çok hoş değildi, ben bu kadar korktuğunu bilmiyordum. Kendisi herhalde bizi köyün delisi olarak görüyor. Ondan daha çok akıllı olduğum kesin de tabi kurnazlık anlamında değil. Canlı yayında kendi çaldı kendi oynadı. Hiçbir şey yapılmadığını söylüyor. Beş sene siz burada görev aldınız, siz ne icraat yaptınız? Zonguldak’ta üç dönem belediye meclis üyesi olarak görev yaptın, bana yaptığın bir şey söyle? Ben söyleyeyim yaptığı şeyi, O kendi yerini yeşil alanların inşaat alanına çevirip inşaat yapmaktır. Sonra diyor ki, Zonguldak’ta hiçbir yatırım hiçbir proje yapmadılar. Hangi projemize cevap verdiniz. Sağ olsun şimdiki Valimiz, belediye başkanımız elinden geldiğince destek vermeye çalışıyor. Önceki valimizde de uyum sağlayamadılar. Hiç bir projemizi cevap vermedi hiçbir şey yapamadık. Üç dönem belediye meclis üyeliği yaptı ve boşu boşuna yaptı. Ne zaman gelip başkan bey makamında bizlerle istişare etmişlerdir. Anca çıkıyor televizyonun karşısına şov yapıyor. Acaba anlattıklarına kendisi inanabiliyor mu ben onu çok merak ediyorum” dedi.
“SANA MI KALDI”
Zonguldak Belediyesine sağlanan krediyi Karagüzel’in değil Köksal Toptan’ın sayesinde elde edildiğine dikkat çeken Demir, “Biz belediye başkanı savunmak ve onun avukatlığını yapmak anlamda konuşmuyoruz. Zonguldak’ta yapılmayanlardan bahsediyor kendisi. Peki bu kadar altyapıyı kim yaptı? Kendi zamanlarında bu kadar altyapı neden yapmamışlar? Paraları mı yokmuş? Tutturmuş diyor ki, biz 16 buçuk milyon lira kredi verilmesini sağladık. Ya sen zurnanın son deliğisin sana mı kaldı bu işler? Bunu sağladıysa Köksal Toptan bey sağlamıştır. Senin onayınla onurunla mı sağlandı bu kredi? Geçiyorsun TV’de aklın sıra ahkam kesiyorsun. Beni konuşturmasın ben konuşursam ağır konuşurum. Bir de geliyorsun benim canlı yayına bağlanmama müsaade etmiyorsun, ilk o hareketi yapıp ya bırak konuya diyorsun. Bu ne demektir?” şeklinde konuştu.
“ZAMAN GAZETESİ İLE GEZERDİ”
Karagüzel’in daha önce FETÖ örgütünün yayım organı Zaman Gazetesi ile dolaştığının altını çizen CHP’li Demir, “ Biz hiç bir cemaate hiçbir tarikata üye olmadık. Kolumuzun altında da Zaman gazetesini gezdirmedik. Zonguldak kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Eğer varsa Zonguldak Belediyesi ile alakalı bir sıkıntı senin muhatabın benim gibi belediye meclis üyeleridir. Benim telefonla bağlanmama ret dedin. Neden ret dedin ki, hayırdır? Sana ben orada küfür mü edecektim, sadece anlattığın saçmalıkların cevabını verecektim. Ben sana birkaç gün sonra neler yapıldığını da göstereceğim. Daha beş sene bitmeden bunları konuşmam bir kere hatadır. Hodri meydan dedim, ben sana buyur gel beraber çıkalım canlı yayına madem benim canlı yayına bağlamama cevap vermiyorsun o kadar yüreğin varsa benimle birlikte çıkacaksın. Ben sana sormayacağım, dövmeyeceğim. Biz öyle bir adam değiliz, biz senle oturacağız, karşılıklı tartışacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 12:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞENOL
ŞENOL - 6 yıl Önce

SADECE OMU ZAMAN GAZETESIYLE GEZEN AHHH GOKHAN BEY AHHH

BETUL
BETUL - 6 yıl Önce

ŞARK KURMAZI ŞARKKK

ALİİİ
ALİİİ - 6 yıl Önce

BUNLARI DEVLETIMIZ BILIYORDUR UMARIM AMA NE BEKLENIYOR BUNU BILEMIYORUZ ZONGULDAKLI OLARAK

SADE VATANDAŞ
SADE VATANDAŞ - 6 yıl Önce

BERABER POZ VERDİĞİ YEMEK YEDİĞİ PARTİ DİZAYN ETTİĞİ ARKADAŞLARININ FETÖŞ OLMASI TESADÜFF DEĞİL O ZAMAN.

Son tango
Son tango - 6 yıl Önce

AĞZINA SAĞLIK GÖKHAN BİRDE İSMAİL TERZİ VAR SAÇMA SAÇMA APÇA KONUŞMA YETENEĞİ İLE BİR DERS [xt]TE ONA LAZIM

Firevun.....
Firevun..... - 6 yıl Önce

Sayın vekilimiz hüseyin Ozbakıri 3 sene boyunca yazdıran bu adam değilmi aynı zamanda il başkanımız zeki beyi ama adam siyasi olarak çok güçlü herhalde ikiside tirsio olabilir dedikodulara göre belediye başkan adayını bu belirlicekmis

Hakan
Hakan - 6 yıl Önce

Adam zonguldaktan sorumlu genel merkez mkyk üyesi gibi atamaları o yapıyor yönetimlere o karar veriyor partide herkes itaat ediyor.. ....

ismailustunyer74 @gmail.com
ismailustunyer74 @gmail.com - 6 yıl Önce

Ah birde o zamanlar birlikte yedikleri [ct]maklube[ct]ler yok mu? Yok yok fetoş[xt]un siyasi ayağı hiç yok.


SIRADAKİ HABER