Karar verildi, kafeler yıkılacak

Karar verildi, kafeler yıkılacak

Karar verildi, kafeler yıkılacak

İl Genel Meclisi Ekim ayı ikinci birleşimi  1. Başkan Vekili İsmet Köse başkanlığında yapıldı. 
Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki birleşime ait tutanak özetini okunduğu şekliyle onaylayan üyeler gündemdeki tek teklif maddesini de görüşerek karara bağladı.
Buna göre üyeler; İlimiz Liman Bölgesindeki sahil şeridinin düzenlenmesi ile ilgili projenin düzenleneceği alanda, mülkiyeti Denizcilik İşletmeleri A.Ş.’ye ait Türkiye Varlık Fonu Yönetimine devredilen taşınmazlardan; 254,50 m2 yüzölçümlü 314 ada ve 2 parseldeki taşınmazın (Geçmişte yolcu bekleme salonu olarak kullanılan şuanda ise kafelerin yer aldığı mevki) kamulaştırılması ile ilgili konuyu görüştü.
Zonguldak Sahil Şeridinde bulunan ve mülkiyeti Denizcilik İşletmeleri A.Ş.’ye ait Türkiye Varlık Fonu’na devredilen 254,50 m2’lik alan üzerindeki kafelerin yıkımı için düğmeye basıldı.  Liman Projesi’ne dahil edilen alanın razıen veya kamulaştırılarak devri gerçekleştirilecek.
Liman Projesi’nin hayata geçirilmesi için kafelerin bulunduğu alanın rızaen veya kamulaştırılarak devrinin yapılması üyeler tarafından oybirliğiyle onaylandı. 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER