KARATECİLER ÖNLEMLERİ ALIYOR...

KARATECİLER ÖNLEMLERİ ALIYOR...

KARATECİLER ÖNLEMLERİ ALIYOR...

Korona virüsde normalleşme sürecine geçilmesinin ardından karate antrenörü Bülent Çicek, öncelik sporcu sağlığı diyerek her hafta  antrenman salonu ilaçlatıyor. 

Zonguldak'ta karate branşında ülkemize bir çok milli sporcu kazadıran karate antrenörü Bülent Çiçek korona virüsü zamanında da boş durmadı. Çiçek, spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından sporculara uzaktan eğitimlerle formda kalmalarını sağladı. Normalleşme sürecine geçilmesinin ardından da antrenör Bülent Çiçek salonda antrenmanlarına başladı. Sporcuların temiz bir ortamda çalışmaları için ellinden geleni yapan Çicek, son olarak her hafta salonları dezenfekte ediyor. Öte yandan antrenman yapacak sporcular salon içerisine  maske takılarak alınıyor. 
 

''Önceliğimiz sporcu  sağlığı''
Karate antrenörü Bülent Çicek, önceliklerinin sporcu sağlığı olduğunu söyleyerek, ''Korona virüsde normalleşme sürecine geçilmesinin ardından antrenmanlarımıza başladık. Bizler için öncelik sporcu sağlığı. Sporcularımız için her hafta antrenman salonumuzu dezenfekte ediyoruz. Bu sayede korona virüs durumunu en aza inidiyoruz. Ayrıca sporcularımızı salonumuza maske takarak alıyoruz. İnşallah hep beraber bu süreci aşacağız. Yeni sezonda da hedef yine ülkemize milli sporcular kazandırarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek''dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2020, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER