Karaveli: 'Bayrama çalışmaları tamamlayacağız'

Karaveli: 'Bayrama çalışmaları tamamlayacağız'

Karaveli: 'Bayrama çalışmaları tamamlayacağız'

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
KÖYDES çalışmaları kapsamında yol çalışmaları için ihalelerin yapıldığını söyleyen Başkan Necdet Karaveli, öte yandan köylerde ki su ve çöp sorunun çözümü için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.
‘KÖYDES İLE İLGİLİ İHALELERİMİZİ YAPMAYA BAŞLADIK’
KÖYDES ile ilgili yapılan ihaleler hakkında bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli: “Özellikle KÖYDES ile ilgili ihalelerimizi yapmaya başladık. En son Kozlu’nun da ihalesini yaparak inşallah işi önümüzde ki hafta yüklenici firmaya teslim edeceğiz. Daha sonra bayrama kadar KÖYDES’ten olan programda ki bakım ve yapım işlerini bitirmek istiyoruz. Hava şartları ile ilgili bir problem yaşamazsak programlarımızı bayrama kadar bitirmiş oluruz. Bayramda köylerimize giden vatandaşlarımıza hizmeti böylelikle sunmuş oluruz” dedi.
‘ÇÖP VE SU SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ’
Çöp ve su sorunu ile ilgili çalışmaların bayrama kadar çözüleceğini söyleyen Başkan Karaveli: “Su ile ilgili problemlerimiz var, önümüzde ki hafta sondaj ile ilgili ihalelerimizi gerçekleştireceğiz. Sondaj konusunda problem olan bölgelerimizde de çalışmalarımızı başlatacağız. Çöple ilgili sorunla yaşıyoruz, kabul ediyoruz ve aksamaları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bayramda servis sayılarını çoğaltarak, insanlarımızın sıkıntı yaşamaması için elimizden geleni yapacağız” dedi. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2019, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER