KARAVELİ'DEN SERT TEPKİ!

KARAVELİ'DEN SERT TEPKİ!

KARAVELİ'DEN SERT TEPKİ!

 Zonguldak İl Genel Meclisi denetim komisyonu seçimleri gerçekleştiriliken İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli oy kullanmayan ve boş oy atan meclis üyelerini tepki gösterdi.Zonguldak İl Genel Meclisi'nin 4.birleşmi, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli başkanlığında gerçekleştirildi.Meclis açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait tutanak özeti okunarak oylandı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. maddesi gereğince, Denetim Komisyonunda görev alacak üyelerin seçimi gerçekleştirildi.Buna göre,  AK Parti den Necdet Karaveli, İsa Bükrü, Abdullah Karagüzel, CHP den Nebahattin Yılmaz, Hayrettin Kartal. Denetim Komisyonu adayı gösterildiler.

Yapılan oy sayımında

AK Parti den Necdet Karaveli, 26 - İsa Bükrü, 25 - Abdullah Karagüzel,24

CHP den Nebahattin Yılmaz, 27 - Hayrettin Kartal.27 oy alırken

2 boş oy kullanıldı.

bunun üzerine açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli önergelerin ortak olduğunu ve grup kararlarına uyumadığını belirterek bunun saygısızlık olduğunu söyledi.

Mecliste Alaplı İlçesi Musabeyli Köyüne, kanalizasyon ve fosseptik çukuru yapılabilmesi ve 2019 yılı ek yatırım programına alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Köylere Yönelik Hizmetler ile Plan ve Bütçe Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları Raporlar görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem dışı söz alan CHP Meclis üyesi  Nebahattin Yılmaz Ankara Yoluna kayalar düşüyor, Sürücüler tehlikede diyerek  katlrayollarına önlem alınması için çağırdı bulunurken Ak Parti grup başkan vekili İsmail terzi de Nebahattin Yılmaz'a destek olarak evet katılıyorum gerçekten sürücüler için büyük bir tehlike oluşturuyor dedi Bunun üzerine İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli de sözlü olarak durumu Valiliğe ileteceğini kaydetti . Meclis bir sonraki birleşimi günü ve saatini belirlenmesiyle birlikte sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2020, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER