Karcı'dan Tosun'a ziyaret

Karcı'dan Tosun'a ziyaret

Karcı'dan Tosun'a ziyaret

Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı ve Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrullah Karadağ, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“HER TÜRLÜ GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”
Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı yaptığı açıklamada, “Gökçebey teşkilatı olarak Zeki beyin her zaman yanındayız, arkasındayız. Sonra da bir hayırlı olsuna gelelim dedik. Kendisine il başkanı olarak başarılar diliyoruz. Teşkilat olarak da her zaman kendisini yanındayız. Hep birlikte AK Parti teşkilatının Zonguldakta en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

“KOL KOLA GÖREV YAPTIK”
AK Parti Gökçebey ilçe başkanı Hayrettin karadağ, “Sayın başkanımız da şimdiden hayırlı olsun diliyoruz. Gökçebey ilçe teşkilatı olarak da 2001’den beri beraber, kol kola görev yaptığımız ağabeyimiz her türlü desteği verdik. Ve bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kendisine çıktığımız yolda başarılar diliyoruz. Kendisine tekrar hayırlı olsun diliyoruz” şeklinde konuştu.

“GÖKÇEBEY İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun konuşmasın, “Gökçebey İlçe Başkanına, Gökçebey Belediye başkanına, il genel meclis üyesi arkadaşımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. 3 Temmuzda başlayan kongre sürecinde ilçelerimizden sonra 20 Ocakta da sayın Başbakanımızın katılımı ile 6. olan ilk kongremizi yaptık. Kendileri de bize hayırlı olsun ziyaretinde geldiler. Onun için kendine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kongremize verdikleri destek için her iki başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman ilçelerimizde belediye başkanlarımızla beraber çalışıyoruz ve çalışmak zorundayız. Onlar Gökçebeyde Ak Parti’yi temsil ediyorlar. Bu şekilde çalışmalar yapıyorlar. Gökçebey ile ilgili herhangi bir sorun olduğunda her zaman istişare halinde Ankarada çok kıymetli vekillerimiz ile beraber Sorunu çözme konusunda gayretler sarf ediyoruz. Şu anda iki başkanımızda Gökçebeyde İnşallah Gökçebey için bundan sonra daha güzel şeyler yapacaklardır. Ben kendilerini bu nazik ziyaretinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Gökçebeyde daha güzel şeyler hizmetler yapmalarını temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER