Kavga var demek istemiyorum

Kavga var demek istemiyorum

Kavga var demek istemiyorum

İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinden sonra Alaplı’da yaşanan süreci, yerel seçimler ve İYİ Parti Zonguldak’ta huzursuzluk olduğu iddialarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Başkan Erdoğan açıklamasında, “24 Haziran’dan sonra İYİ Parti’de her yerde olduğu gibi Zonguldak’ta da bazı gelişmeler olduğunu söyleyebiliriz en önemlisi genel merkezde yaşanan siyasi olumsuzluklar tüm Türkiye’ye yayılmış durumda. Biz Zonguldak’ta kavga var demek istemiyorum. 12 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak olan genel kuruldan sonra daha verimli çalışma yapılacağına inanıyorum. Kavga istemiyoruz. Kavgacı bir siyaset düşünmüyoruz” dedi.
“REVİZYONA GEREK YOK”
Başkan Erdoğan açıklamasında, “Alaplı’da İYİ Parti çalışmaları şuan için iyi gitmeye devam ediyor. 24 Haziran’dan sonra bir politikamız olmadığı için sadece teşkilatı ayakta tutmak içim mücadele verdik. Alaplı’da partimiz adına herhangi bir revizyona ihtiyaç duymuyoruz. Çünkü burada insan kaynağımız sınırlı. Bu sebeple insanları dışlayıp yeni insan bulma şansımız zor olduğu için böyle bir revizyon düşünmüyorum. Arkadaşlarımızla el ele güç birliği içinde bu bayrağı yere indirmemek için mücadele veriyoruz” ifadelerini kullandı. 
“NEREDE GÖREV VERİLİRSE ORADA OLURUZ”
Yerel seçimlerde partiler arasında ittifak beklemediğini ve belediye başkan adaylığına açık kapı bırakan İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan, “Yerel seçimlerde partimizin başarılı olması için elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz. Şahsım adına adaylık noktasında düşüncem var mı? Diye soracak olursanız. Resmi olarak şuan adayım demiyorum. Ama her zaman biliyorsunuz ki teşkilat başkanları potansiyel belediye başkan adayıdır. Partimizin bize vereceği görev doğrultusunda madem biz bu göreve soyunmuşuz nerede görev verilirse orada görev yapacağız. Yerel seçimlerde ben herhangi bir ittifak durumu beklemiyorum. Yerel seçimler partiden çok şahıslar üzerine kurulu olduğu için ittifak beklemiyorum. Ama siyasetin ne olacağı, neler getireceği bilinmez. Bize siyasette 5 yılını çok kısa 5 dakikanın çok uzun olduğu söylediler. Şartların ne olacağı belli olmaz. Bulunduğun zemin çok önemli” dedi.
“KAVGA VAR DEMEK İSTEMİYORUM”
İyi Parti Zonguldak teşkilatında huzursuzluk var iddiaları üzerine değerlendirmelerde bulunan Başkan Erdoğan, “24 Haziran’dan sonra İYİ Parti’de her yerde olduğu gibi Zonguldak’ta da bazı gelişmeler olduğunu söyleyebiliriz en önemlisi genel merkezde yaşanan siyasi olumsuzluklar tüm Türkiye’ye yayılmış durumda. Biz Zonguldak’ta kavga var demek istemiyorum. 12 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak olan genel kuruldan sonra daha verimli çalışma yapılacağına inanıyorum. Kavga istemiyoruz. Kavgacı bir siyaset düşünmüyoruz. Siyaseti yapıcı bir unsur olarak görüyorum. İnsanlarla barışık olmak ve geniş kitlelere ulaşmak gerekiyor. Kavga varsa bile bunu sindirmek gerekli diye düşünüyorum. Yapılan dedikoduların bazılarını gerçek dışı buluyorum. Benim üslübum budur.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 14:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
ömer bayrak
ömer bayrak - 6 yıl Önce

zonguldakta kavga yok olsada bunu açıklamaya veya eleştiri yapmaya tek yetkili suat başkandır herşey iyi bundan sonrada iyi olacaktır emrullah başkan ve yönetimine başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER