Kayıp olan Aleyna bulundu...

Kayıp olan Aleyna bulundu...

Kayıp olan Aleyna bulundu...

Zonguldakta 2 gündür kayıp olan 7inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Aleyna Bozdemir, erkek arkadaşının ananesinin evinde bulundu.
Zonguldakta 7inci sınıf öğrencisi Aleyna Bozdemir, 2 gün önce öğrenim gördüğü Yeşiltepe Teoman Papila İlköğretim Okulu çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı. İddiaya göre; Aleyna Bozdemirin annesi Gülay Bozdemir, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 13:00te Teoman Papila İlköğretim Okulunun önünde kızı ile karşılaştı. Bir süre kızı ile konuştuktan sonra kızının yanından ayrıldı. Geç saate kadar eve dönmeyen kızı için endişe eden aile, polise haber verdi. Polis ekipleri Aleyna Bozdemirin ailesinden eşkal bilgilerini alarak harekete geçti. Polis ekiplerinin iki gündür geniş kapsamlı arama çalışması yaptığı Aleyna Bozdemirden haber alınamıyordu.
Arkadaşının ananesinin evinde bulundu
Aleyna Bozdemir, gece saatlerinde Merkez Tepebaşı Mahallesinde bir erkek arkadaşının ananesinin evinde ortaya çıktı. Erkek arkadaşının ananesi İstanbulda olduğundan dolayı yaklaşık 2 gündür Tepebaşı Mahallesinde kaldı. Polis ekiplerinin başarılı arama çalışmasının ardından bulunan genç kız ailesine teslim edilmek üzere polis merkezine getirildi.

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER