Kayyum davası reddedildi!..

Muhalefet yine hüsranla döndü

Kayyum davası reddedildi!..

İyi Parti Zonguldak İl Başkanlığına açılan kayyum davası Red edildiği bildirildi. Açıklama şunlar kaydedildi.

Partimiz İl Başkanlığı aleyhine  Zonguldak  Sulh Hukuk  Mahkemesinde açılan  Kayyum Davası , mahkeme tarafından reddedilmiş olup ,böylelikle dava dilekçesinde istenen İl Başkanlığına kayyum atanması talebi uygun görülmemiştir.
Başından beri belirttiğimiz üzere İYİ Parti Genel Merkezince tüm Türkiye’de 01.02.2020 tarihi ile başlatılan İlçe ve İl Kongreleri takvimi ilimizde de daha önce ilan edildiği üzere belirtilen takvim çerçevesinde yapılacaktır.
Genel  Merkez  tarafından yapılan açıklama  ile Şubat 2020 itibariyle kongrelerin başlatılacağı sözüne itibar  etmeyenlere  en güzel cevap hukuk yoluyla olmuştur.
Partimiz üzerinde   algı operasyonları  yapmaya çalışan kişilere de sözümüz , bizim şahsi olarak kimseyle  husumetimiz olamaz , ama Partimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak , Parti üzerinden şahsi hesaplar yapanlara da  hukuk çerçevesinde gereği yapılmıştır ve yapılmaya devam edecektir. Milletimizin umudu olan İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral AKŞENER ‘in önderliğinde tüm teşkilatları ile birlikte içerden ve dışarıdan yapılan tüm engellemelere  karşı  tek vücut olarak milletimizin yanında olmaya devam edecektir.18.01.2020
Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2020, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER