KDZ. EREĞLİ'NİN ESKİ BAŞSAVCISI ZÜLKARNEYN KISIK, COVID-19'A YENİK DÜŞTÜ

KDZ. EREĞLİ'NİN ESKİ BAŞSAVCISI ZÜLKARNEYN KISIK, COVID-19'A YENİK DÜŞTÜ

Büyükçekmece Başsavcı Vekili Zülkarneyn Kısık, Koronavirüs tedavisi gördüğü sırada yaşamını yitirdi. Acı haberi Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz, sosyal medya hesabından duyurdu. Ereğli’de de bir dönem Başsavcı olarak görev yağan Zülkarneyn Kısık’ın vefat haberi ilçede de üzüntü ile karşılandı.

Ereğli’ de 2009 yılında Başsavcılık görevinde bulunan ve son olarak İstanbul Büyükçekmece’de Başsavcı vekili olarak görev yapan Zülkarneyn Kısık, Koronavirüs nedeniyle tedavia gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Acı haberi Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz, sosyal medya hesabından duyurdu. Yılmaz paylaşımında şunları kaydetti: "Değerli meslektaşım, Büyükçekmece Başsavcı Vekili Zülkarneyn Kısık' ın vefat haberini üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allahtan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun." Yargı teşkilatının sevilen ismi Büyükçekmece Başsavcı Vekili Zülkarneyn Kısık bir süre önce Koronavirüse yakalanmıştı. Hastanede tedavisine devam edilen ve bir süredir de yoğun bakımda entübe olan vekil Zülkarneyn Kısık bugün hayata gözlerini yumdu.

Acı haberi Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz da sosyal medya hesabı Twitter üzerinden duyurdu. Yılmaz paylaşımında şunları kaydetti: "Değerli meslektaşım, Büyükçekmece Başsavcı Vekili Zülkarneyn Kısık' ın vefat haberini üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allahtan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun."

Kısık'ın vefatı, çalışma arkadaşlarını ve yargı camiasını yasa boğdu.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER