KELEŞ: "ZONGULDAK İÇİN BİR ARAYA GELELİM"

KELEŞ: "ZONGULDAK İÇİN BİR ARAYA GELELİM"

Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, bir basın açıklamasında bulunarak, " Biz Zonguldak adına ve Zonguldak'ımız için soruyoruz. Gelin ayrılıklarınızı kırgınlıklarınızı, kavgalarınızı bir kenara bırakın ve bu şehir için birlikte hareket edelim. Bu şehir için bir araya gelelim." dedi

Keleş'in basın açıklaması aynen şöyle:

Değerli hemşehrilerim,
Kıymetli basın mensupları,
Zonguldak için gece gündüz demeden çalışmayan söz verdiğimiz il başkanlığı görevini aldığımız gün itibarıyla amacımız Zonguldak için ne yapabiliriz, nasıl bir etkimiz olabilir diyerek kafa yormak olmuştur.
Tabi bunları düşünürken dar bir kadro ile değil, daha kitlesel bir istişare mekanizmasına ihtiyaç duyuyoruz. Zonguldak'ımız hepimizin malumudur ki hasta bir şehirdir. Önce şehrimizin hasta olduğunu kabullenmeli ve tedaviyi biran evvel planlamalıyız. Hastalığın adını koymadığınız müddetçe maalesef şehir olarak kan kaybetmeye devam edeceğiz. Bizler de bir teşhis koymak adına bu şehirde en önemli problemin ne olduğunu vatandaşımıza sormak onlarla birlikte tedavinin ne olabileceğini tartışmak istedik.
İşte bu anlayışla birlikte sosyal medya adresimizde bir anket başlattık, vatandaşımıza sorduk.
Sizce Zonguldak'ın en büyük sorunu nedir?diye.
Havaalanı, kamu yatırımları, işsizlik ve göç seçeneklerini ortaya koyduk.
Ankete katılan vatandaşlarımızdan elde ettiğimiz veriler sonucunda;
%3 Havaalanı
%21 Kamu yatırımları
%66 İşsizlik
%10 Göç 
sonuçları ortaya çıkmıştır. Sonuçlar bir o kadar üzücü olmasına rağmen maalesef gerçekçi ve doğrudur.
Şimdi bu şehri yıllardır yöneten arkadaşlara soruyoruz bu şehrin istihdamı için yıllardır ne yapıldı, ne yaptınız.
Yıllardır bitmek bilmeyen ve sadece müteahhitlerin kazandığı projeler dışında bu şehrin istihdamını arttırmak göçü engellemek için ne emek sarf ettiğiniz. Biz Zonguldak adına ve Zonguldak'ımız için soruyoruz. Gelin ayrılıklarınızı kırgınlıklarınızı, kavgalarınızı bir kenara bırakın ve bu şehir için birlikte hareket edelim. Bu şehir için bir araya gelelim. Zonguldaklılara söz veriyoruz. Derdinizi, sıkıntınızı biliyoruz biz DEVAyız. Zonguldak'ın DEVA'sı Zonguldak için çalışacak herkes emin ve müsterih olsun.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER