Kent Konseyi'nden trafiğe çözüm önerisi

Kent Konseyi’nden trafiğe çözüm önerisi

Kent Konseyi'nden trafiğe çözüm önerisi

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, Kent Konseyinin 26.12.2017 tarihli yürütme kurulu toplantısında Gazipaşa Caddesindeki trafik sorunları ele alınarak çözüm önerileri konusunda Zonguldak Belediyesine öneride bulundu.
Sezgin konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Yürütme Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirme sonucu Gazipaşa caddesinde yayaların karşıdan karşıya geçişlerde kontrolsüz bir şekilde caddenin her bölgesini kullandığı bununda hem yayaların kendi güvenliği açısından hem de araç trafiğinin akışını olumsuz etkilemesi sorunlar yarattığı gözlemlenmektedir. Kent Konseyi olarak önerimiz Gazipaşa caddesinin tamamının bir kaldırımının korkuluklarda kapatılması yaya geçitlerinin olduğu alanlarda karşıdan karşıya geçişlere müsaade edilmesini sağlayacak bir düzenlemenin hayata geçirilmesi şeklindedir.
Belediye kanununun 76. Maddesindeki, Kent konseyinde oluşturulan görüşler belediye meclisinin ilk toplantısında gündeme alınarak değerlendirilir. Hükmü gereği önerimizin Belediye meclisi gündemine alınmasını arz ederim.”

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER