KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKANI ALTUN'DAN ÇİRKİN AÇIKLAMAYA SERT TEPKİ!

KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKANI ALTUN'DAN ÇİRKİN AÇIKLAMAYA SERT TEPKİ!

AK Parti'den Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ın, "AK Partili belediyeler imkanların kendi yandaşları için kullanıyorlar. kendi yandaşlarına peşkeş çekiyorlar. malı götürüyorlar"  sözlerine çok sert terki gösterdi.
Ünal Demirtaş'ın bu açıklamasının çok çirkin olduğunu ve kendisine yakıştıramadığını belirten Başkan Kamil Altun, şunları ifade etti:

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ HAKKINDA BİR İFTİRA ATIYORSA BUNU İSPAT ETMEK İLE MÜFTERİDİR
"Cumhuriyet Halk Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Ünal Demirtaş'ı bu sözleri için gerçekten kınıyorum.Sayın Demirtaş'a gerçekten söylemek istediğim çok şey var. Demek isterim ki ellerinde bir belge, bir kanıt, bir ispat varsa giderler savcılığa suç duyurusunda bulunurlar.Biz hiç çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. biz buraya yüreğimizi koyduk. Bizim vatandaşın 1 lirasında hiçbir şeyinde gözümüz yok. Bu makamda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. O yüzden sadece laf üretmek için ortaya çıkmamalı. Eğer bir AK Parti belediyeciliği hakkında bir iftira atıyorsa bunu ispat etmek ile müfteridir. Çok çirkin bir açıklama ve kendine yakıştıramadım. İnşallah çok daha dikkatli açıklama kendisinden bekleriz.
Bugün AK Partili Belediyelerin nasıl çalıştığını, durmadığını, gece gündüz memleketlerine hizmet etmeyi çalıştıkların görenler bu gibi küçük iftiralarla bizi durdurmaya ve yıldırmaya çalışıyorlar, Ancak bilmelidirler ki bunlar bizi daha çok hırslandırıyor, ilçemize, ilimize, memleketimize hizmet getirebilmek için dünden çok daha hızlı çalışacağımız bilmenizi istiyorum."

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 13:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Birisi sayin Altun'a "mufteri ile mukellef" kelimelerinin anlamlarini izah etsin.
Hadi sn baskan oldukca genc ve bu nedenle diyelim ki bilmiyor, bu aciklamayi haber yapan sizler, hic mi yazilanlari editoryal kontrolden gecirmiyorsunuz.. korkarim, sizler de bu kelimelerin ne anlama geldigini bilmiyorsunuz..

SIRADAKİ HABER