KİLİMLİ'DE 29 EKİM YOĞUN KATILIMLA KUTLANDI

KİLİMLİ'DE 29 EKİM YOĞUN KATILIMLA KUTLANDI

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Pandemi sebebiyle kutlamalar Kilimli Kapalı Pazaryeri üstündeki alanda gerçekleştirildi.

Kutlamalara Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Kamil Altun ile ilçe protokol üyeleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

Kutlama etkinlikleri ilk olarak Vali Yardımcısı Mehmet Türk'ün beraberinde Kamil altun ile birlikte tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'mız okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim mesajı okundu.

Törende  Vali Yardımcısı Mehmet Türk yaptığı konuşmada Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Ardından öğrenciler şiir okudu halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tören; ilk ve orta okul ve lise düzeyinde yapılan resim, şiir ve kompozisyon dalında ki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni devam etti. Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Kamil Altun ve protokol üyeleri dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Kilimli halkı da kutlamalara yoğun ilgi gösterdi. Ellerinde Türk bayrakları kutlamalara katılan vatandaşlar Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

Kutlamalar düzenlenen sergiyle birlikte  dereceye giren öğrencilerin resimleri, şiirleri ve kompozisyonları sergilendi. Vali Yardımcısı Mehmet Türk ve Belediye Başkanı Kamil Altun'da sergiyi ziyaret etti.  Belediye Başkanı Kamil altun'da ayrıca yaptığı açıklamada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladığını ifade etti.
 


 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2020, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER