Kıransoy, 'Arındıkça Büyüyoruz'!..

Kıransoy, “Arındıkça Büyüyoruz”!..

Kıransoy, 'Arındıkça Büyüyoruz'!..

Kıransoy, “Arındıkça Büyüyoruz”!..
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kiransoy, son dönemde MHP’ de yaşanan istifaları değerlendirdi. Zonguldak da yaşanan istifaların 50’yi bile bulunmadığına dikkat çeken Kıransoy buna karşılık 5000 üyeleri olduğuna dikkat çekti.
“TEMSİLCİLİKLERİMİZ AÇILIYOR”
MHP olarak seçim startı verdiklerini ve mahalle köy temsilciliklerini belirlediklerini dikkat çeken başkan Kıransoy, “ Milliyetçi Hareket Partisi çalışmalarına tam kadro ve son sürat hızıyla devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi son il başkanları toplantısında ardından mahalle ve köy temsilcilerini açma kararı almıştır. Bu seçimlere hazırlık anlamına gelmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları seçimi hazırlık için Start kararı almıştır. Ve yapılacak seçimlere büyük oranda hazır haldeyiz. Siyasi partiler de dönemsel istifalar olabilir. Milliyetçi Hareket Partisinin 5000in üzerinde üyesi vardır. Bu istifalar belli bir oranı ve Barajı yakalayamamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi her geçen gün büyümektedir. Ve biz bunu sloganlaştırdık Biz arandıkça büyüyoruz diyoruz. “ dedi.
“İSTİFALAR 50 BİLE DEĞİL”
Zonguldakta Milliyetçi Hareket Partisinin üye sayısının 5000 olduğunu buna karşılık yaşanan istifaların 50 bile olmadığına dikkat çeken MHP Merkez ilçe başkanı Niyazi Kiransoy, “MHP Tam Gaz yoluna devam ediyorum Hep Yel kayadan ne koparır diyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapıları ülkesini seven ve siyaset yapmak isteyen herkese açıktır. MHP ülkücülerin siyasi organizasyonudur. Kendini ülkücü ve milliyetçi tanımlayan herkesin doğal olarak partisidir. Milliyetçi Hareket Partisi kendisinden ayrılan her bir kişinin yerine katbekat üye kayıt etmektedir. MHP’nin üye sayısı 5 günü geçmiştir Ama şehir içinde istifa edenlerin sayısı 50 bile değildir. Değerlendirmeyi kamuoyuna bırakıyorum.” Dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER