Kıransoy'dan il başkanlığı açıklaması!

Kıransoy'dan il başkanlığı açıklaması!

Kıransoy'dan il başkanlığı açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP içinde yaşanan gerginlik hakkında değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı ile arasında bir problem olmadığını fitnecilerin dedikodu çıkardığını belirten Başkan Kıransoy, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin başın bir il başkanı vardır. Partimizde şuan kongre dönemi değildir. İl Başkanımız geçmişten bugüne teşkilatlar görev almış değer verdiğimiz bir arkadaşımızdır. Seçimlerde de çok yoğun şekilde çalışmıştır. İl Başkanlığı noktasında dedikodu ve fitne çıkarmak istemekten başka bir şey değildir” dedi.
Seçim döneminde parti binasının ihtiyacı karşılamadığı için taşınmayı düşündüklerini ancak seçimden sonra böyle bir ihtiyaca gerek kalmadığını gördüklerinin altını çizen Kıransoy, ““ Merkez ilçeyi taşıma noktasında ise seçim döneminde parti binası mevcut şartlara izin vermiyordu. Bir başka binaya taşınıp şehrin iki tarafına birden hakim olma düşüncesi içindeydik” ifadelerini kullandı.
MHP il eski başkanı ve 27. Dönem Milletvekili adayı Hamdi Ayan’ın Metin Soydaş’ın bayrak asarkenki fotoğrafı paylaşması ardından ise Kıransoy’un Alparslan Türkeş ile fotoğraf paylaşması karşılıklı gönderme olarak yorumlanmasına tepki gösteren Başkan Kıransoy, “Benim birilerine bir şeyler göstermeme gerek yok. Ülkücüler beni bu harekete girdiğim günden beri tanırlar. Bizim kimse ile yarışa girmemiz sözkonusu değil. Hamdi Ayan organizasyonumuzun başıdır. Milletvekili adayımızdır. Kendisinin aday olmasını en başında isteyenlerden beri benim. Bizim Hamdi Ayan ile bir yarış içerisine girmemiz söz konusu değildir. Hamdi Ayan olduğu müddetçe her zaman bizim desteğimizi alacak isimlerden bir tanesidir. İl Başkanımız Metin Soydaş vefakar bir arkadaşımızdır” dedi.
“İMZAM VARDIR”
İl Başkanlığı seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin başın bir il başkanı vardır. Partimizde şuan kongre dönemi değildir. İl Başkanımız geçmişten bugüne teşkilatlar görev almış değer verdiğimiz bir arkadaşımızdır. Seçimlerde de çok yoğun şekilde çalışmıştır. İl Başkanlığı noktasında dedikodu ve fitne çıkarmak istemekten başka bir şey değildir. Biz MHP Merkez İlçe Başkanlığı makamındayız. Bu makam önemli bir makamdır. Bunun hakkını verebilirsek ne ala. Bunun dışında il başkanlığı noktasında bize ithafen bir şeyler söyleniyorsa bunlar yanlış konulardır. Tüzüğümüz açıktır. MHP’de il başkanı istifa ederse il yöneticileri arasından bir isim il başkanı olur. Merkez ilçe başkanı olarak MHP il başkanı seçiminde benim imzam da vardır” dedi.
“İHTİYAÇ KALMADI”
Seçim döneminde merkez ilçe başkanlığını taşımak istediklerini ancak daha sonradan buna ihtiyaç kalmadığını belirten Kıransoy, “Merkez ilçeyi taşıma noktasında ise seçim döneminde parti binası mevcut şartlara izin vermiyordu. Bir başka binaya taşınıp şehrin iki tarafına birden hakim olma düşüncesi içindeydik. Ama seçim sonrası yoğunluk gidince bu bina bize yeter hale geldi. Bu düşüncemizden vazgeçtik” ifadelerini kullandı.
“SÖZ KONUSU DEĞİL”
Fotoğraf paylaşımları ile karşılıklı göndermeler yapıldığı iddialarına cevap veren MHP’li Kıransoy, “Benim birilerine bir şeyler göstermeme gerek yok. Ülkücüler beni bu harekete girdiğim günden beri tanırlar. Bizim kimse ile yarışa girmemiz sözkonusu değil. Hamdi Ayan organizasyonumuzun başıdır. Milletvekili adayımızdır. Kendisinin aday olmasını en başında isteyenlerden beri benim. Bizim Hamdi Ayan ile bir yarış içerisine girmemiz söz konusu değildir. Hamdi Ayan olduğu müddetçe her zaman bizim desteğimizi alacak isimlerden bir tanesidir. İl Başkanımız Metin Soydaş vefakar bir arkadaşımızdır. Heyecanını muhafaza eden bir arkadaşımızdır. Direklere çıkmıştır. Bayrak da asmıştır. Bu bizim hareketimiz içinde sık görülen bir durumdur. Ülkücüler duygusal insanlardır. 50 yaşına gelse de ağaçlara çıkıp bayrak asabilirler. Paylaşılan fotoğraflar Hamdi Ayan’ın il başkanı Soydaş’a gösterdiği bir vefadır. Ülkücülük bir vefa hareketidir” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER