Kıransoy Salih Alemdar'a ateş püskürdü

Kıransoy Salih Alemdar'a ateş püskürdü

Kıransoy Salih Alemdar'a ateş püskürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, İYİ Parti İl Kongresinde “Diğer meclis üyesini MHP’den ben istifa ettirdim. Ama İYİ Parti’ye kendisini üye yapmadılar” diyen Salih Alemdar’ı eleştirdi. Alemdar’ın “İstifa ettirdim” açıklamasının malumun beyanı olduğuna dikkat çeken MHP’li Kıransoy ayrıca İYİ Parti kongresinde MHP isminin zikredilmesini siyasi ahlaksızlık olarak nitelendirdi.
“ALEMDAR YER TUTAMAMIŞTIR”
Salih Alemdar’ı sert bir dille eleştiren MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “14 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde 3 belediye meclisi üyesi partimiz adı altında meclise girmiştir. Lakin bu meclis üyelerinin iki tanesi hiçbir zaman MHP meclis üyesi olma özelliği taşımamışlardır. Bu isimler bazı kişilerin meclis üyesi olmasını tercih etmişlerdir. Salih Alemdar’ın kongrede ki açıklaması malumun beyanı olmuştur. Görülüyor ki Salih Alemdar istifa ettirme noktasında gösterdiği çabayı o partide yer tutma, yer edinme noktasında gösterememiştir. Tabi bu her partinin iç meselesidir. Bizi de çok ilgilendirmemektedir” dedi.
“SİYASİ AHLAKSIZLIKTIR”
Kongrede MHP isminin zikredilmesini siyasi ahlaksız olarak nitelendiren Kıransoy, “Bu partiye MHP’den istifa edip giden arkadaşlar artık MHP’li olmadıklarını beyan ederek gitmişlerdir. Hala MHP’yi zemin olarak kullananlar, kendilerine yer edinmeye çalışmaktadırlar. Bu siyasi etiğe ve ahlaka uygun değildir. Düpedüz ahlaksızlıktır. Bir Ülkücünün yeri MHP’dir. Diğer yerlerde Ülkücü olunmaz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER