KIR'li Seçim... Yasa Dışı Kongre!..

KIR'li Seçim... Yasa Dışı Kongre!..

KIR'li Seçim... Yasa Dışı Kongre!..

CHP’de yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de korsan seçim iddiaları ortaya atılırken hedefte ise il Kadın Kolları Başkanı Merve Kır var. Partililer arasında infial yaratan olan ise CHP Merkez İlçe Kongresinin ertesi günü kimseye haber verilmeden 5 kişi ile yapılan Merkez İlçe Kadın Kolları seçimi. Sosyal medya hesabı üzerinden olaya tepki gösteren CHP’li Yüksel Yayla, “Seçim derhal iptal edilmelidir” dedi.
Yüksel Yaylanın o paylaşımı;
Ben ve kadın arkadaşlarım CHPnın birer kadın üyeleriyiz. hiç birimizin bilgisi olmadan yapılan MERKEZ ILÇE KADIN KOLLARI SECIMI asla yasal değildir. Yapılana seçim demek mümkün değil. Seçimin tüzük ve yönetmelikte belirtilmiş bir prosedürü var. Askı süresi, üyelere duyurulma süresi, kongre yer tarih ve zamanı vs. Bunların hiç biri yapılmadan yapılan işleme seçim denemez. Ayrıca ilçe kadın kolları seçimini il başkanı değil mevcut ilçe başkan ve yönetimi düzenler. Bir kadının üstelikte hukukçu kimliğiyle böyle bir rezilliği yapması hata veya yanlışlık diye adlandırılamaz ve geçiştirilemez. Bu uygulamanın adı resmen üç kağıtçılıktır.
Kadın Kolları İl Başkanı MERVE KIR derhal istifa etmeli etmedi mi, disiplin kurulunca parti sucu işlemesi nedeniyle ihraç edilmelidir.
Pazar günü yapılan merkez İlçe kongresinde mikrofondan ADALETTEN HUKUKTAN BIRLIK BERABERLIKTEN BAHSEDEN Merve Kır ertesi gün kadınlara büyük saygısızlık yaparak ADALETSIZCE 5 kışı ile merkez ilçe kadın kolları atamasını (seçim değildir yasal yanı yoktur)yapmıştır.
TUZ KOKMUŞTUR
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DILSIZ ŞEYTANDIR.
YARIN ITIBARIYLE TUM UYE ARKADAŞLARIMIZLA IMZA KANPANYASINA BAŞLAYIP SECIMIN IPTALI ICIN GEREKLI BAŞVURULAR YAPILACAKTIR.
YAZIK-DÜN... BUGÜN HİÇE SAYDIĞI KADINLAR SECMIŞTIR MERVE KIRI..
YAZIK-CHP BU KADAR İŞ BİLMEZLERE TESLİM EDİLMEMELİ
TAKİPÇİSİYİZ...ASLA PES ETMİYECEZ dedi

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER