Kızılay yeni başkanını seçti

Kızılay Olağan Kongresi başladı

Kızılay yeni başkanını seçti

Zonguldak Kızılay Şubesi Olağan Genel Kurulu yapılıyor. 

Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Murat Uzun, 3 dönem kuralına takıldığı için aday olamadı. Tek liste halinde gidilen kongrede Aydın Ergenç aday oldu. 

Kongreye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, Ak parti il başkanı Zeki Tosun, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Türk Kızılayı Genel Merkez Genel Sekreteri Ahmet İşgüzer, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kızılay eski şube başkanı Nihat Aygün, AFAD Müdürü Ahmet Güngör, Şöförler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Zonguldakspor kulüp başkanı Süleyman Caner, CHP Zonguldak Belediye başkan adayları, Sivil toplum kuruluşunun başkanları katıldı.


Türk Kızılayı Derneği Zonguldak Şubesi Olağan Kurulu’nda tek liste ile gidilen kongrede Başkan Adayı Aydın Ergenç, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ergenç, “Olağan Genel Kurulumuza hoş geldiniz. Sizlerin şahitliğinde çok büyük bir sorumluluğu üstleneceğimizin farkındayız. Bu 150 yıllık çınarın Zonguldak ayağında büyük bir heyecan içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz takdirde projelerimizi en kısa sürede tamamlayacağız. Kızılay’ın değerini artıracak yatırımlar yapacağız. Türk Kızılay’ının aktif olduğu çalışmalarda Afetler de yer almaktadır. Bunun için en iyi çalışmaları yapacağız. Yeni bir heyecanla çıktığımız bu tolda sizlerin desteğini esirgemeyeceğini biliyoruz. İş birliğimizi daha da güçlendireceğiz” dedi. Ergenç, önceki dönem Kızılay Şube Başkanları ve Yönetimine de isimlerini okuyarak tek tek teşekkür etti.

Aydın Ergenç’in başkan olması beklenen kongrede liste şu şekilde;

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER