Kızılay’dan İYİ Parti’ye ziyaret!..

Kızılay’dan İYİ Parti’ye ziyaret!..

Kızılay’dan İYİ Parti’ye ziyaret!..

Türk Kızılay’ı Zonguldak Şubesi Başkanı Murat Uzun ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.
Uzun ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “bizim için çok anlamlı bir gün iki yönüyle anlamlı bir gün diyebiliriz. Türk Kızılay’ı adına neler yapılabilir yapabileceklerimizi ölçmek talep etmek üzere ziyaretimizi devam ediyoruz. Zonguldak çok önemli katkılar sağlamış Yavuz Erkmen’i ziyarete geldik. Kendisi de yeni göreve başlamıştır kendisine de hayırlı olsun dileklerini iletmiş olacağız. Her değişim bir yeniliktir. Kurumsal anlamda ki Türk kızlarını daha ileriye taşıyabilmek adına iyilik hareketini daha yukarılara taşıyıp Zonguldak ve bölgemize hizmet verebilmek noktasında istişarelerimizi gerçekleştirmiş oluruz” dedi. 
Yavuz Erkmen’de Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Yeni seçilen başkanımız Murat uzuna yeni görevinde başarılar diliyorum. Türk Kızılay’ı bizim için mi ülkemiz için önemlidir. Bundan sonra bu bayrağı Murat kardeşim ekibi ile beraber devam ettirecektir. İş hayatında başarılar getirdiği gibi bu kuruma da başarılar getireceğine inanıyorum. Kızılay hepimiz için önemlidir. Çünkü iyi değil kötü günde de insanın sıkıştığı zaman yanında olan kurumdur. Kızlar gibi hassas olan herkesin sahiplenmesi gereken kurumlara herkesin sahip çıkması gerekir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Murat Uzun, Vali Yavuz Erkmen’ Kızılay rozetini hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER