'Kızımın hayalleri vardı

'Kızımın hayalleri vardı

'Kızımın hayalleri vardı

ZONGULDAK - Zonguldakta, düğün salonundan çıktıktan sonra otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Aybüke Kulaksızın cenazesi toprağa verildi.

Kulaksızın cenazesi, yakınları tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi morgundan alınarak, Terakki Mahallesindeki evinin önüne getirildi.

Kuran-ı Kerimin okunması ve helallik alınmasının ardından cenaze, Hz. Ali Camisine götürüldü. Burada kılınan namazın ardından Kulaksızın cenazesi, Asri mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine Aybüke Kulaksızın yakınlarının yanı sıra sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de katıldı. Kulaksızın tabutunun üzerinde gelinlik ile kız kardeşinin çizdiği resimler konuldu.

Anne Nurgül Kulaksız, AA muhabirine, büyük acı yaşadığını anlattı. Kazanın olduğu gün kızının arkadaşıyla birlikte düğüne gittiğini ifade eden Kulaksız, Bana, düğüne gidiyorum dedi. Yaya geçidinden geçerken araç yavruma çarpmış. Bizim başımız yandı, başkasının başı yanmasın. Canımız yandı. Suçlular cezasını bulsun. Bu olayın peşindeyim. dedi.

Kızının lise son sınıf öğrencisi olduğunu ifade eden Nurgül Kulaksız, Kızımın hayalleri vardı. Bana, okulumu bitireceğim, memur olup evleneceğim ve gelinlik giyeceğim anne derdi. Çocuğumun hayallerini mahvettiler. diye konuştu.

Bahçelievler Mahallesi Milli Egemenlik Caddesinde 23 Eylülde, düğün salonundan çıktıktan sonra karşıdan karşıya geçtiği sırada otomobilin çarpması sonucu yaralanan Aybüke Kulaksız, tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde dün yaşamını yitirmişti.

Sürücü Hasan K, nöbetçi mahkemece, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER