Koç; "Berberlik bir sanattır,

Koç; "Berberlik bir sanattır,

Koç; "Berberlik bir sanattır,

Zonguldakta 35 yıldır berberlik yapan Soner Koç, 27 Şubatta yapılacak olan Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulunda başkanlığı talip olduğunu söyledi. Koç; Berberlik bir sanattır, bizlerde bu sanatımızı hep birlikte en iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz dedi.

Gazeteciler ile bir araya gelen Soner Koç, 35 yıldan bu tarafa bu mesleği aralıksız olarak sürdürdüğü ve 27 Şubatta yapılacak olan Zonguldak Berberler ve Kuaförler Odası kongresinde aday olduğunu söyledi.
Soner Koç yaptığı açıklamada şunları söyledi; Zonguldakta 35 yıldan bu tarafa bu mesleği aralıksız olarak sürdürmekte olup, 27 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Zonguldak Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığına bu gün burada ben ve ekibimle birlikte adaylığımı açıklıyorum. Yapılacak olan Genel Kurul sonrasında Oda başkanlığına seçildiğimiz takdirde öncelikli hedeflerimiz arasında meslektaşlarımızın mesleğini hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Berberlik bir sanattır bizlerde bu sanatımızı hep birlikte en iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz. Meslektaşlarımızın arasında birbirini tanımayan bir ç ok insan var, eğer göreve geldiğimiz takdirde birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek bir dernek lokali altında görev yapan arkadaşlarımızı toplamak en büyük hedeflerimizden birisidir. Ve aynı zamanda kültürel ve sosyal etkinliklerin yanı sıra bayramlarda ve özel günlerde bir arada olup, odamıza bağlı üye arkadaşlarımızın daima iyi ve kötü gününde yanında olmak istiyoruz. Bunun için telefonumun 24 saat açık olup arkadaşlarımın hizmetinde olacağım. Öte yandan yaklaşık 36 yıldan bu tarafa Oda Başkanlığımızı yapan mevcut değerli mesleki büyüğümüz Ergün Öztürk ustamızın geçirmiş olduğu rahatsızlığından dolayı bu dönem aday olmayacağını açıkladı. Kendisine buradan ayrıca geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz ve bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır Ergün ustamızın taşımış olduğu bu bayrağı bundan sonra da ben ve ekibimle birlikte bu bayrağı en iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bizler daima ayrıştırıcı değil birleştirici bir düşünce ile meslek kuruluşumuzu layık olduğu yerlere taşıyacağımıza inancımız tamdır.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER