Kömürspor, 7'inci yenilgisini aldı!

Kömürspor, 7'inci yenilgisini aldı!

Kömürspor, 7'inci yenilgisini aldı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, şanssızlığını bir türlü kıramıyor. Kömürspor, dün aslardan oluşan kadrosuyla çıktığı deplasman sınavında kalesinde 3 gol gördü ve evine yine puansız döndü. Bu sezonki 7’nci yenilgisini alan Zonguldak Kömürspor’un önlenemez düşüşü sürüyor. Deplasmanda Kırklarelispor’a konuk olan Zonguldak Kömürspor 3-0 mağlup oldu ve 16 puanla 14’üncü sıraya kadar geriledi.
Zonguldak Kömürspor, zorlu deplasmanda Sinan, Şevket, Emre, Kemal, Okan Duran, Gencay, Berkan, Onur Eriş, Turan, Mert ve Tahir ilk 11’iyle sahaya çıktı. İsmail, Okan Eken ve Hüseyin, ikinci yarıda şans bulan futbolcular oldu. Sakatlık problemi bulunan stoper Kamil İçer yedek soyunurken, sakatlığından dolayı 4 maçtır oynamayan kaleci Sinan uzun aradan sonra file bekçiliği yaptı. Geçen hafta yedek bekleyen kaptan Mert de Kırklareli’de ilk 11’de başlayan bir başka as oyuncu oldu.
Lacivert-Kırmızılı takım, Kırklareli Atatürk Stadı’nda maçın ilk 10 dakikalık bölümünde kalesinde golü gördü. Ev sahibi Kırklarelispor, 8’inci dakikada Emre Balkı ile skor üstünlüğü ele geçirdi. Kömürspor, ilk yarıda kalan bölümde kalesindeki bu gole karşılık veremedi. İlkyarı, Kırklarelispor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 
Zonguldak Kömürspor takımı, ikinci yarıya beraberlik umuduyla çıktı. Fakat Kırklarelispor, ilk yarıda olduğu gibi yine erken dakikada bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı. Dakikalar 52’yi gösterdiğinde Fenerbahçe altyapılı golcü Ahmethan Köse, skoru 2-0 olarak değiştirdi. 2 farklı üstünlükle rahatlayan ev sahibi takım, kalan bölümde oyunu istediği gibi kontrol etti. Zonguldak Kömürspor’da 60’da Berkan-Okan Eken, 71’de Kemal-İsmail ve 78’de Mert-Hüseyin değişiklikleri skoru değiştirmeye yetmedi. Kırklarelispor, maçta artık son dakikalara girilirken 3’üncü golü buldu. 90’ıncı dakikada sahne alan İlter Ayyıldız, skoru 3-0 olarak belirledi. 
Son 8 maçta sadece 1 galibiyet!
Son 3 maçtır kaybetmeyen Kırklarelispor, evindeki bu galibiyetle üst üste 4’üncü galibiyetini alırken, 21 puan ile 8’inci sıraya yükseldi. Zonguldak Kömürspor ise düşüşüne devam etti. Temsilcimiz, bu sezonki 7’nci yenilgisini alırken, 16 puanda kaldı. Son 8 maçta sadece 1 kez kazanabilen Lacivert-Kırmızılılar, puan sıralamasında 14’üncülüğe geriledi. Temsilcimiz ile düşme hattı üst basamağında yer alan Fethiyespor arasındaki puan farkı 5’e kadar düştü.
Zonguldak Kömürspor, 16’ncı hafta maçında yine deplasmanda Ankara Bugsaşspor’a konuk olacak.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER