Koncuk; Zonguldak KYK Evlere Şenlik

Koncuk; Zonguldak KYK Evlere Şenlik

Koncuk; Zonguldak KYK Evlere Şenlik

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Zonguldak’ta amiri ile tartıştığı için Eskişehir’e sürgün edildiği iddia edilen Kredi Yurtlar Kurumu’nda Güvenlik Şefi İlhan Bilici’ye sahip çıkarak bakanlıktan durumu tekrar gözden geçirmesini istedi.
Bilici’nin görev yerinin değiştirilmesini talep eden dilekçede ki detaylar ise şöyle, “İl Müdür Hayri Bulazar ile aralarında 14.06.2017 tarihinde yaşanan olayın İl Müdürlüğü ve yurt müdürlüklerinde ki tüm personel tarafından duyulduğu, İlhan Bilici’nin amirine karşı tavır, davranış, jest ve mimikleri ile üslubunun resmi ilişkiye yakışmayacak tarzda ve tahrik edici olduğu, bu durumun ise bundan sonraki süreçte adı geçenlerin birlikte çalışmaya devam etmeleri halinde (Şef İlhan Bilici’nin amirine karşı olan tavır ve davranışları dikkate alındığında) bazı olumsuzlukların ortaya çıkmasına neden olabilecek kanaatine varıldığından, Koruma ve Güvenlik Şefi İlhan Bilici’nin Zonguldak İl Müdürlüğü dışında farklı bir yere atanmasına ...”
“SÜRGÜN EDİLDİ”
Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı ismail Koncuk ise Bilici’nin tayin edilmesi talebinin belgesini paylaşarak, “Bu Kredi ve Yurtlar Kurumu evlere şenlik işlere imza atıyor. Zonguldak’ta görev yapan Güvenlik Şefi İlhan Bilici amirine karşı jest ve mimik hareketleri uygun bulunmayarak Eskişehire aynı ünvanla sürgün ediliyor. Genel Müdür ve Sn. Bakan da, bu iş nedir demeden altına imzayı atıyor.” dedi.
“KAŞINIZA GÖZÜNÜZE DİKKAT EDİN”
İkinci kez olaya tepki gösteren Koncuk, “Zonguldakta Güvenlik şefine verilen bu ceza bir ilk olsa gerek, aman ha amirinizle konuşurken kaşınıza, gözünüze dikkat edin.Gözünüz bile seğirse Allah muhafaza sürgün sebebi sayılabilir.Genel Müdür Sn Aksu, Sn Bakan,olur vermişsiniz ama durumu tekrar incelerseniz memnun oluruz.” Şeklinde bakanlığıa ve genel müdürülüğe çağrıda bulundu. 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER