Kongrede büyük kavga

Kongrede büyük kavga

Kongrede büyük kavga

İyi Parti Zonguldak İl Kongresinde mevcut Başkan Ragıp Bayraktarın konuşma yapacağı esnada tartışma çıktı. Kdz. Ereğli Ülkü Ocakları eski Kurucusu Sertan Kuzu Bu partide kimse ülkücülere laf edemez. Bu parti bizim emeklerimiz ile kuruldu. Hakaret edemezsiniz dedikten sonra mevcut başkanın konuşma yaptığı kürsüye giderek, Bende konuşacağım dedikten sonra arbede çıktı. Arbede partililerin araya girmesi üzerine kısa sürede sonra erdi. .
İyi Parti Zonguldak İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresinde Mevcut Başkan Ragıp Bayraktar ve Ahmet Emre Bayramoğlunun yarıştığı kongreye Devlet eski Bakanı Aydın Tümen, kurucular, kurul üyeleri ve partililer katıldı. Kongre başlamadan önce partililerden bir kişi yoğunluktan bayıldı. İlk müdahaleyi İyi Parti İl Başkan Adayı Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu yaptı. Mevcut İl Başkanı Ragıp Bayraktarın konuşma yapacağı esnada büyük tartışma çıktı. Kdz. Ereğli Ülkü Ocakları eski Kurucusu Sertan Kuzu Bu partide kimse ülkücülere laf edemez. Bu parti bizim emeklerimiz ile kuruldu. Hakaret edemezsiniz dedikten sonra mevcut başkanın konuşma yaptığı kürsüye giderek, Bende konuşacağım demesi üzerine bir anda salonda tansiyon yükseldi.
Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Salonda kısa süreli arbede yaşanırken, ara girenler, partilileri yatıştırdı.

 

Kürsüye çıkan Kuzu, Bu partiyi karıştirdılar. İki taraf arasına nifak sokmaya çalıştılar. Buraya gelen arkadaşlar birlik berabeyi bozdular. 8 ilçe başkanı tek yumruğuz dediler ancak ayak oyunları yapiyorlar. Buradan kim çıkarsa çiksın il başkanimızın arkasında devam edeceğiz dedi.

Ragıp Bayraktar, Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Az once yasadiğımız olaylar için herkesten özür diliyorum. Bizler kötü gidisati değiştirmek için buradayiz. TTK küçültülmeye mahkum bırakılmıştır. İYİ parti asla kandırmayacak, halktan yana olacaktır. Biz insanların yüzünün güldüğü bir Zonguldak istiyoruz. Biz kutuplaşan değil kucaklaşan bir Zonguldak istiyoruz. Soz Zonguldaklılarındır. Başarılar zorluğu sever. Bizim inancımız tamdır dedi.

 

haber

haber

haber

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 12:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Abi siz napıyonuz Allah aşkına

Ahmet Gülay
Ahmet Gülay - 6 yıl Önce

Alayınızı götünden sikerim akıllı olun . Cumhuriyet caddesi pazar sk no 3 zonguldak soğuksu

SIRADAKİ HABER