Kongrede kaybeden yoktur

Kongrede kaybeden yoktur

Kongrede kaybeden yoktur

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, gerçekleştirilen 1. Olağan kongrenin ardından yayımladığı mesajda kongrede kaybeden tarafın olmadığını İYİ Parti’nin daha da güçlenerek yoluna devam ettiğini belirtti. Bayraktar yayımladığı mesaj ile partiden kopmaların olmaması gerektiğine vurgu yaparak birlikte yola devam dedi.
HERKES İYİ OLMAK İSTER
Herkes İYİ olmak ister. Herkes İYİ olmak için mücadele vermek ister. Bugün gerçekleştirdiğimiz Zonguldak İl Teşkilatının Birinci olağan kongresine iştirak ederek salonu dolduran İYİ insanların hepsi Zonguldak’ın ve Türkiye’nin tek umudu haline gelen İYİ Parti’nin daha da güçlü olması için büyük bir heyecan ortaya koymuştur. Bir büyük irade ortaya konulmuştur…
KONGREE KAYBEDEN YOKTUR
İl kongremizde kaybeden yoktur. İlk kongremizde; bireysel olarak kazanan da yoktur. Ama; bugünkü il kongremizdeki heyecanlı atmosfer göstermiştir ki; kazanan partimizdir. Yaşanan atmosferin tek hedefi vardı bugünkü il kongremizde; oda şüphesiz, her bir partilimizin, aday olan veya olmayan bu heyecanlı kongreye katkı yapan bütün arkadaşlarımızın ve değerli büyüklerimizin tamamının yüreğinde yaklaşmakta olan İYİ Parti iktidarına katkı verebilme anlayışıdır…
KAPILARI KAPATMAK KÖTÜLÜKTÜR
Büyük Türk Milleti tarafından kurulan İYİ Parti’nin kapısı Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı, vatanını ve milletini seven, kendisini Atatürk Milliyetçiliği ’ne bağlı olarak ilan eden tüm Vatanseverlere ardına kadar açıktır. Türk Milleti’nin kurduğu İYİ Parti’nin kapılarını milletimizin fertlerine kapatmak partimize yapılacak en büyük kötülüktür.
Hoca Ahmet Yesevi’nin, Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin, Mevlana Hazretleri’nin, Yunus Emre’nin, Ertuğrul Gazi’nin, Şeyh Edebali’nin ve Yunus Emre’nin sevgi, barış ve dostluk iklimine kadar uzanan iyi medeniyetin torunları olarak bizler; Güçlü ve Büyük Türkiye Sevdasını kendimize ortak payda olarak seçtik.
Bu yolda; küsmek yok. Bul yolda; birbirimizi kırmak yok. Bu yolda; heyecana kapılarak bir tek gönlü dahi kırmak yok. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün birbirimizi daha İYİ anlama günüdür. Mevkiler gelip geçicidir. Nöbet ve bayrak değişimleri sırasında birbirimize küsmeği değil, birbirimizi kucaklamayı, varsa kusurlarımızı telafi etmeyi tercih etmek zorundayız. Ülke olarak çok zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Bu zorlu süreçte, Şeyh Edebali’nin buyurduğu gibi; yükümüz ağır, işimiz çetin ve gücümüz kıla bağlıdır.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER