Korona Denetimlerinde Yeni Uygulama!...

Korona Denetimlerinde Yeni Uygulama!..

Korona Denetimlerinde Yeni Uygulama!...

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Denetim Müdürlüğü ekipleri, İl Müdürü Cemalettin Çataklı önderliğinde  Corana Virüse karşı bilgilendirme denetimlerine büyük bir titizlikle devam ediyor. Gıda işletmelerinde daha öncede olduğu gibi kişisel hijyen ve gıdaların insan temasına izin verilmeden arz edilmesi gerekliliği anlatılarak, işletmelere bilgilendirme afişleri dağıtıldı.
Bütün bunların yanı sıra yeni bir uygulama olarak gıda işletmesi çalışanlarının vücut sıcaklıkları ateş ölçer cihazı ile ölçülmeye başlandı. Yapılan ölçümlerde karşılaşılabilecek herhangi bir olumsuzluk durumunda İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine haber verilecek olan uygulama, çalışanlar tarafından da memnuniyet ile karşılandı.


Çataklı, yaptığı açıklamada, bu uygulama sayesinde işletme çalışanları için şüpheli durumlarının daha erken saptanabileceğini belirterek, işletme sahiplerinin de bu veya benzeri uygulamalar ile çalışanlarının sağlık kontrollerini yapması gerektiğini söyledi. Çataklı, ayrıca denetimlerin büyük bir kararlılık ve titizlikle devam edeceğini belirterek vatandaşlara evde kalmaları yönündeki uyanlarını yineledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER