Köseler'e yakıştı...

Köseler'e yakıştı...

Köseler'e yakıştı...

Kdz.Ereğli Köseler mahallesinde bulunan Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlkokulu’nda bir yıl içinde büyük değişim başladı. Okul yönetiminin ve Okul Aile Birliğinin gayretleriyle başlattığı değişim için herkes seferber oldu.

Yaz döneminde okulda birçok yenilikler yapıldı. “Güzel işler emek ister ve bunun için de birlik beraberlik içinde olmalıyız.” düşüncesiyle yola çıkan okul yönetimi güzel çalışmalara vesile oldu.

Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlkokulu’nun dış cephe mantolama ile başlayan değişim, rengarenk bir okul tasarlanmasıyla ortaya çıktı. Bu çalışmanın yapılmasında başta desteğini esirgemeyen önceki dönem emekli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nun, maddi destek sağlayan Erdemir Fabrikası’nın, Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Eraslan'ın, Okul aile birliği yönetiminin, öğretmenlerin, velilerin ve Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği yönetiminin destekleriyle gerçekleşti.

Ayrıca, Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Eraslan'ın öncülüğünde ve sponsorların desteğiyle okulun sınıfları, idari odaları, öğretmenler odası ve tuvaletlerin eskiyen kapıları yenileriyle değiştirildi.

Yenilenen okula eskiyen okul tabelası ve öğrenci tuvaletlerindeki eski lavabolar ve klozetler yenileriyle değiştirildi. Bu çalışmaların yapılmasında maddi desteği Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği yönetimi sağladı.

Okulun zeminleri, merdivenleri ve Atatürk büstünü seramik kaplama ile yenileme çalışmaları yapıldı. Bu çalışmaların yapılmasında başta Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere, okul idaresi, Okul Aile Birliği yönetimi ve velilerin desteğiyle gerçekleşti.

Okul yönetiminin çalışmaları arasında öğrencilerin bilgi ve becerilerini arttırmak için, Bilişim ve Robotik Kodlama Sınıfı, Okul Kütüphanesi, Zeka Oyunları Sınıfı ve Spor sınıfı gibi bir çok çalışmada başlamış oldu.

Okul idaresi olarak yılmadan usanmadan çalışmaya devam edileceği başta öğrenciler olmak üzere tüm paydaşlarla verimli iletişim içinde olunacağı belirtildi. Okul idaresi, okula desteği olan herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2018, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER