Kozlu'da güzel şeyler oluyor?

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, dur durak bilmeden çalışıyor. Yaz sezonu ile birlikte asfalt çalışmalarına başlayan Belediye şehri adeta yeniden imar ediyor.

Kozlu'da güzel şeyler oluyor?

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, dur durak bilmeden çalışıyor. Yaz sezonu ile birlikte, parke taş, asfalt, kaldırım çalışmalarına başlayan Yılmaz 15 Temmuz sebebiyle Merkez Camisinde Kuran-ı Kerim okuttu yemekikramı yaptı. 

Adeta şehri yeniden imar eden Yılmaz’ın başkanlığı ile birlikte mahallelerde büyük asfalt hamlesi başlatan Belediye çalışmaları Esenköy Mahallesinde yoğunlaştırırken bunun yanı sıra diğer sosyal ve kültürel etkinliklerde de  etkin rol oynuyor.

Kozlu’da iyi işler yapan Yılmaz’ın çalışmaları kamuoyunda büyük taktir toplarken,  Vatandaşlar şehir merkezi ve mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini ifade ediyorlar.

Özellikle Yaz aylarında Kozlu Sahili ve Piknik Alanları dolduran Vatandaşlar için WC lerin sayıları artılmaya başlandı. Yılmazın talimatı İle yeni ve daha Kullanışlı bir WC yapımına başlandı. 

Yollara renkli parke taşlar döşendi sosyal belediyeciliğin gereği olarak, önemli çalışmalar yapıldı. 

Yılmazın hizmetleri vatandaşın ayağına getirme konusundaki gayretleri ve çalışmaları büyük taktir topluyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER