'Kozlulu Oldu Kastamonululaştıralım'

“Kozlulu Oldu Kastamonululaştıralım”

'Kozlulu Oldu Kastamonululaştıralım'

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu’nun ilçe olmasının ardından kurucu olarak atanan ve yaklaşık 4,5 yıldır görev yapan Kaymakam Ahmet Karakaya’ya hemşehrilik beratını takdim etti. Kaymakam Ahmet Karakaya onura düzenlenen yemeğe, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Uyar, Kozlu Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, bazı köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Karakaya’nın ilçede birlik ve beraberliği sağladığına dikkat çekerken, Kaymakam Karakaya ise tüm paydaşlar ile Kozlu’da bereketi yakaladıklarını belirtti.
“KARAKAYA KOZLULU OLMUŞTUR”
Kozlu Kayamakam’ı Ahmet Karakaya’nın yaptığı hizmetler ile birlik ve beraberliği sağladığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Kaymakam Karakaya Kozlumuza yapmış olduğu hizmetler ile birlik beraberliği sağlayan bir isim olmuştur. Ülkemize, Zonguldak’a ve ilçemize örnek olmuş bir çalışma içine girişmişlerdir. Kendisini Kastamonululaştırmak zorundayız. Kendisi o kadar Kozlulu olduki biz onu biraz Kastamonululaştıralım diyoruz. Ve Kozlu’da kıymetli meclis üyelerimiz ile beraber bir ilki gerçekleştirdik. Biz kaymakamımıza üstün hizmetleri için Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte kendilerine “Kozlu Fahri Hemşehrilik Beratı” vereceğiz” dedi.
“İLK DEFA OLUYOR”
Kozlu’da ortak paydaşlar ile birlikte çalışmalara başladıklarını ve bereketi yakaladıklarına dikkat çeken Kozlu Kayamakam’ı Ahmet Karakaya, “Şöyle geriye doğru bir baktım ve 1590 gün olmuş göreve başlayalı. Bu kamu görevi için uzunca bir süre. Bu geçirdiğimiz günleri boş geçirmemek için tüm paydaşlarımız ile başta belediye başkanlığımız, bütün kamu kurumlarımız, basın mensuplarımız, Valiliğimiz ile birlikte gayret sarf ettik. Elbette yapabildiklerimiz ve yapamadıklarımız olacak. Önemli olan ise şartları zorlayarak iyi niyeti ve sinerjiyi ortaya koyabilmek. Biz bahsettiğim paydaşlarımız ile beraber bu bereketi ve sinerjiyi yakaladık. Ben belki Zonguldak’ta ilk olan Fahri Hemşehrilik Beratını bana vermeyi uygun gördükleri için Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Kozlu Belediye Meclisi üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER