Kulisler hareketlendi. AK Parti'de delege seçimleri başladı

8 ilçe, 19 Belde, 395 köy ve 176 mahallede üyeler sandık başına gidiyor

Kulisler hareketlendi. AK Parti'de delege seçimleri başladı

 

 

 

AK Parti’ de Delege seçimleri başladı

 

AK Parti Genel Merkezinin aldığı karar sonrası başlatılan kongre süreci içerisinde delege seçimleri 19 Temmuz (Bugün) tarihinde başlayıp 23 Temmuz tarihinde sona erecek.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 19 Temmuz (Bugün) tarihinde başlayan ve 23 Temmuz tarihinde sona erecek olan Belde ve İlçe Delege seçimlerinde Zonguldak Genelinde 395 köy, 176 mahalle, 19 belde ve 8 ilçede AK Parti üyelerinin sandık başına giderek oy kullanacağını söyledi.

İlçe ve Beldelerde üyelerin teşkilat binalarında, Köylerde ise merkezi konumdaki yerlerde kurulan sandıklarda oy kullanacağını dile getiren İl Başkanı Zeki Tosun, Köy, Mahalle, Belde ve İlçelerdeki tüm üyeleri oy kullanmaya çağırarak şu görüşlere yer verdi;

“Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda 6. Olağan kongre sürecimiz 81 ilde olduğu gibi Zonguldak’ ta da başlamış bulunmaktadır. Bu çerçevede 19 Temmuz(Bugün) tüm belde ve ilçelerimizde delege seçimlerimiz başlamıştır. Delege seçimleri 23 Temmuz tarihinde sona erecektir.

395 köy, 176 mahalle, 19 belde ve 8 ilçe de gerçekleştirilecek olan Delege seçimlerimizde ilimizde kayıtlı bulunan yaklaşık 71 üyemiz, ilçe ve beldelerde teşkilat binalarında, köylerde de merkezi yerlerde kurulacak sandıklarda oy kullanarak, köy, mahalle, belde ve ilçe delegelerini belirleyecektir.

Delege seçimleri 23 Temmuz Pazar günü akşam saat 17.00 de sona erecek olup, Tüm üyelerimizi kurulacak sandıklarda oy kullanarak köy, mahalle, belde ve ilçe delegelerini belirlemeye davet ediyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER