KULÜP BAŞKANLARIMLA BERABER BUNU SÜRDÜRECEĞİZ

KULÜP BAŞKANLARIMLA BERABER BUNU SÜRDÜRECEĞİZ

KULÜP BAŞKANLARIMLA BERABER BUNU SÜRDÜRECEĞİZ

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir tarafından il temsilciliği binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde Zonguldak’ın Amatör Kulüp başkanları bir araya geldiler.

“KULÜP BAŞKANLARIMLA BERABER BUNU SÜRDÜRECEĞİZ”

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir , bu sene ikincisi düzenlenen bayramlaşma törenini geleneksel hale getireceklerini ifade ederek, “Seçime geldikten sonra geleneksel bayramlaşma töreni bu sene 2’ncisini uygulamaya koyduk. Burada kazanın ve kaybedenin olmadığı yer herkes iç içe. Herkes burada. Bu birlik beraberliğin bundan sonra ki dönemlerde TÜFAD’da olsun, il hakem kurulu, il hakem derneği kulüp başkanlarımla beraber bunu sürdüreceğiz. Geleneksel hale getireceğiz. Bu bizim zamanımızda olacak bizden sonrada olacak inşallah. Sonuçta her şey Zonguldak Amatör spor kulüpleri için yapmaya çalışılan bir şey var.” dedi.

“MALZEME KONUSUNDA BİR YARDIMCI OLURSAK NE MUTLU BİZE”

Maddi ve malzeme konusunda destek olmaya çalışacaklarını söyleyen Demir, “İnsanların ben bir menfi çıkarı olduğunu düşünmüyorum. Herkes cebinden bir para harcayarak kulübünü ayakta tutmaya çalışıyor. Kulüplerimize nispeten kulüpleri maddi destek, olmasak da malzeme konusunda bir yardımcı olursak ne mutlu bize diyorum. Ben bu Bayramda buraya gelerek bize yalnız bırakmayan büyüklerime, arkadaşlarımı, kulüp başkanlarımı hepsini sizlerin unsurunda teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra bu bayramlaşmanın devamını getireceğiz. Ahiretten eğitimci hocamız Zonguldak eski Muammer Birdal abimizde bugün bize teşvik ederek yanımıza gelmesi bizi onur etti. Ben Muammer Birdal abimde teşekkür ederim, o da bize bu ilerlemede her türlü, her şekilde yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER