KUMAR OPERASYONUNDA 6 İŞYERİNE VE OYNAYANLARA CEZA YAĞDI

KUMAR OPERASYONUNDA 6 İŞYERİNE VE OYNAYANLARA CEZA YAĞDI

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve Ereğli ılçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri tarafından il merkezi ve ilçelerde yasadışı kumar oynatılan yerler ve şahıslarla ilgili denetimlere aralıksız olarak devam ediliyor. Duzenlenen baskınlarda kumar oynatmak için yer temin ettiği gerekçesi ile 6 iş yerine ve kumar oyanayan şahıslara ceza kesildiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre; Kumar oynanan ve oynatılan mekânlarla ilgili yapılan ihbarların ve rutin kontrollerin sonucunda 01-23 Ekim 2020 tarihleri arasında Zonguldak İl Merkezinde 3 Kdz. Ereğli ilçesinde 3 Kahvehane olmak üzere toplam 6 işyeri sahibine kumar oynamak için yer ve imkân sağlamak suçundan adli işlem yapıldı.
Yapılan denetimlerde ayrıca bu işyerlerinde kumar oynadığı tespit edilen toplam 24 kişi hakkında kumar oynamak ve Umumi Hıfzıssıhha Kanununa aykırı hareket etmek fiillerinden toplam 26.925 TL idari para cezası uygulanmak üzere toplam 411 adet oyun kâğıdı ve 6235 TL ile 100 Euro tutarında para muhafaza altına alındı.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce il merkezi ve ilçelerde yasadışı kumar oynatılan yerler ve şahıslarla ilgili denetimlere aralıksız olarak devam edilecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER