Kursiyerler sertifikalarını aldılar

Kursiyerler sertifikalarını aldılar

Kursiyerler sertifikalarını aldılar

Boş ve zamanlarını sanata gönül vererek değerlendiren ve ustalarla yarışacak duruma gelen BKM’nin Resim kursu kursiyerleri sertifikalarını öğretim görevlisi  Doç. Dr. Ali Askar Çakmakçı’dan aldılar. 

2017 yılında en iyi heykel tiraj seçilen Bülent Ecevit Üniversitesi Resim bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Ali Askar Çakmaklı, Sağ ve sol beyin loplarının birlikte ürettiği düşence ile sanatın ortaya çıktığı söyledi.Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Resim Kursu kursiyerleri düzenlenen törenle  sertifikalarını aldılar.

Sertifika töreni öncesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Resim bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Ali Askar Çakmakçı, BKM resim kursu kursiyerleriyle söyleşi yaptı. 2017 yılının en iyi heykel tirajı seçilen Doç. Dr. Ali Askar Çakmakçı, Felsefe ve sanat üzerine yapılan mini söyleşide kursiyerlerle bir süre fikir alışverişinde bulundular. Sertifika töreninde Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, kursa katıldıkları ve sanata zaman ayırdıkları için kursiyerlere teşekkür etti.
 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER