KYK gazilerimizin yanında

KYK gazilerimizin yanında

KYK gazilerimizin yanında

Zonguldak Alaplı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yönetici ve öğrencileri, Afrinde Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın ve Uzman Çavuş Serkan Arıkı ı ziyaret etti.
Yaralı Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın ve Uzman Çavuş Serkan Arıkı , ziyaret eden kurum yöneticileri ve öğrencileri, yaralı Günaydın ve Arıka geçmiş olsun dileklerinde bulunarak şehitler için dua ettiler.
Bu anlamlı ziyarette gaziye çiçek hediye ederek dualarda bulunuldu. Kredi ve Yurtlar Kurumunun her zaman Gazi ailelerin yanlarında olduğu vurgusu yapılan ziyarette, öğrenciler Gazi ailesi ile duygulu anlar yaşadı. Gazi Uğur Günaydın, burada yaptığı konuşmada, bir aylık hava değişimi aldığını ve iyileşmesinin ardından arkadaşlarının yanına göreve geri dönmek istediğini söyledi.Günaydın, şöyle konuştu:
Afrinde kahraman ordumuzun destan yazdı,onlardan ayrı kaldığımız için büyük üzüntü içindeyiz. İyileşir iyileşmez hemen Afrine arkadaşlarının yanına dönerek mücadeleye devam etmek istiyoruz. ülkemizin sınırlarını korumak için terör yuvası haline gelen Afrini almadan dönmeyeceğiz. omuz omuza mücadele ederken şehit olan arkadaşlarıma Allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz.
Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın ve Uzman Çavuş Serkan Arık, yapılan geçmiş olsun ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getirerek yurt yöneticilerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER