‘Laf ürüteceklerine çözüm üretsinler’

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’tan AK Partili yöneticilere eleştiri

‘Laf ürüteceklerine çözüm üretsinler’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, AK Parti’li Milletvekilleri ve yöneticileri eleştirdi.
21 Eylül’de gerçekleştirilen, TOKİ Projesi 1. Etap konutları kura çekiminde hak sahiplerine yaşatılan mağduriyetler ve 2. Etap inşaatının akıbeti konusunda vatandaşlarla bir araya gelen CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz daha sonra ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bilgi edinme dilekçesi vermişti.
Milletvekili Yavuzyılmaz’ın yaptığı ziyaretin ardından eleştirilerde bulunan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ‘Şov yapıyor, sorunu çözecek olan yine de iktidar partisidir’ söylemlerinin ardından, Milletvekili Ünel Demirtaş’da tepkisini dile getirdi.
Laf üretmek yerine çözüm üretilmesi önerisinde bulunan Demirtaş: “Sayın Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz hak sahipleri ile bir araya geldi. Konu ile ilgili güzel bir çalışma yaptı ve yakından ilgileniyor. Deniz beyin bu davranışını eleştiren AK Partili Milletvekilleri ve yöneticiler o zaman sorunu çözsünler, niye konuşuyorlar? Laf üreteceklerine çözüm üretsinler. Vatandaşın sorunlarını çözmeye uğraşsınlar. Deniz beyde yakından ilgileniyor ve her zaman mağdurların yanındayız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER