Maden Şehitleri aileleri, proje kapsamında buluşuyor

Maden Şehitleri aileleri, proje kapsamında buluşuyor

Maden Şehitleri aileleri, proje kapsamında buluşuyor

Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen “Yeraltından Doğan Umut Işığı” adlı proje kapsamında Manisa-Soma gezisi düzenleyecek.
Dernek Başkanı Çetin Yiğit, yaptığı açıklamada Dernek olarak Maden Şehidi ailelerini Soma İlçesinde 301 madencinin kaza geçirdiği yeri görmek, kendileri ile aynı kaderi paylaşan aileler ile tanışmak ve kaynaşmak amacı ile düzenlenen geziye 45 Maden Şehidi ailesinin katılacağını bildirdi.
Başkan Yiğit, gezi kapsamında yarın Soma Maden Şehitliği ziyareti yapacaklarını, daha sonra çeşitli sivil toplum örgütleri ile görüşeceklerini ve akşamüzeri Maden Şehidi Aileleri ile bir araya geleceklerini ifade etti.
Proje Koordinatörü Musa Öztürk ise  “Yeraltından Doğan Umut Işığı” adlı proje kapsamında Soma İl gezisinin Maden Şehidi ailelerinin kaynaşmasında, birlikte hareket ederek sorunları daha etkin çözmelerinde etkili olacağını düşündüğünü bildirdi. Öztürk, bu kapsamda proje safhalarında kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER