Madenci sergisi ilgi gördü...

madenci sergisi ilgi gördü...

Madenci sergisi ilgi gördü...

Dünya Madenciler Günü kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi  Zonguldak Meslek Yüksekokulu (MYO)’da açılan ‘Madencilik Ürünleri ve Resimleri’ isimli bir sergi büyük ilgi gördü.

4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla Zonguldak MYO’da açılan sergi büyük ilgi düzenlendi.

 Sergiye, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer,  Maden Tetkik ve Arama (MTA)  Zonguldak Bölge Müdürü Abdülkadir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız,  Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melih Geniş, TMMOB Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Erdoğan Kaymakçı, TTK Karadon Müessesesi Müdür Yardımcıları Recep Ayyıldız, Hüseyin Doğan ve İbrahim Akın, Genel Maden İş Sendikası Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Zonguldak MYO emekli Dr. Öğr. Üyesi Bülent Haner tarafından koordine edilen sergide, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Haner, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptıktan sonra, madencilik ile ilgili bir şiir okudu. Programın devamında Bülent Haner  katılımcılara resim ve madencilik ürünleri sergisini gezdirerek, resimler ve ürünler hakkında bilgiler verdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 01:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER